Издателят Манол Пейков отново направи рекапитулация и отчет за събраните

...
Издателят Манол Пейков отново направи рекапитулация и отчет за събраните
Коментари Харесай

Манол Пейков пълни 10 тира и ги праща към Сирия

Издателят Манол Пейков още веднъж направи рекапитулация и доклад за събраните от него дарения за потърпевшите от земетресенията. Този път синът на Божана Апостолова е насочил напъните си към нуждаещите се в Сирия, където филантропичната рецесия е жестока.

Припомняме, че Манол Пейков към този момент събра над 1,1 милион лв. и се старае по всякакъв начин да оказва помощ с разнообразни неща.

ЕТО КАКВО СЪОБЩАВА ТОЙ В ПОСЛЕДНАТА СИ ПУБЛИКАЦИЯ:

Приятели –

Към момента в складовете ни в Пловдив има над 250 палета с дарения за Сирия (дрехи – нови и остарели, за възрастни и деца; одеяла и завивки, палатки, памперси, дамски превръзки, спални чували, храна).

В Стара Загора, в склада на съдружие " Ал Селям " на всеотдайната Фатима, палетите също са към 250.

С други думи, разполагаме с 500 палета с дарения, предопределени за потърпевшите от земетресението в северна Сирия.

По наши сметки, при разпалетизиране и товарене в тирове на оптималната височина, това прави седем или осем цялостни тира.

В добавка на упоменатото, в Карнобат ни чакат 48 тона смляно брашно в торби от 25 кг – количество, задоволително за още два цялостни тира, също предопределено за Сирия.

Заедно с от плануваме да натоварим всичко това на ескорт от 10 тира идния понеделник, който да поеме към турско-сирийската граница в региона на град Хатай (на към 1800 км от Пловдив).

Имаме уверения от Посолството на Турция, че ще бъдем съпроводени през целия път от нужната защита.

Отправяме апел към всички искащи – превозвачески компании и притежатели на интернационалните камиони, членове на и групата – да се включат в самодейността.

Готови сме да покрием разноските за гориво до сирийската граница и назад.

Камионите няма да влизат в Сирия – ще бъдат разтоварени в неутралната територия отвъд турската и оттук сирийската граница, а даренията ще бъдат претрупани на камиони, изпратени от една или повече от четирите авторитетни интернационалните фондации, с които сме във връзка.

Ще създадем нужното, с цел да подсигуряваме сигурността на водачите из целия път – както и несъмнено помощ при подготовката на документите и оптимално безпрепятствено и елементарно прекосяване на границата.

Ако се интересувате – апелирам, напишете коментар под този пост, с цел да се свържем с вас на персонални.

Благодаря ви за съучастието, съпричастието и шерването!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР