Изданието Cagliari Calcio, което отразява всичко случващо се в италианския

...
Изданието Cagliari Calcio, което отразява всичко случващо се в италианския
Коментари Харесай

В Италия засипват с похвали Десподов, сравниха го с Хоакин от Бетис

Изданието " Cagliari Calcio ", което отразява всичко протичащо се в италианския Каляри, направи обширен материал за Кирил Десподов, който преди дни бе публично притеглен от клуба.

Медията даже съпоставя гения на ЦСКА с Хоакин, който пази цветовете на испанския Бетис, който е на 22 години и има 51 мача и четири попадения за родината си.
 Тозе от Витория Гимараеш заменя Кирил Десподов в ЦСКА?
Футболист на Витория Гимараеш заменя Кирил Десподов в ЦСКА?

Младокът беше продаден на Каляри за рекордна сума

Ето какво написа в блога:

" Нов удар за Каляри, който разгласи привличането на нападателя Кирил Десподов. Той е дясно крило (силният му крайник е десният), само че може да работи и по левия фланг, а също и на позицията зад нападателя - точно това най-вероятно ще е ролята, в която ще бъде употребен в тима.

Висок е 179 сантиметра, като е извънредно бърз футболист, който може да докара до унищожителни последствия за противника, в случай че получи свободно пространство. Притежава добра базова техника, която го прави рисков при шутове, макар че е по-склонен да подава, в сравнение с да стреля. Смятан е за най-големия и обещаващ гений на българския футбол. Като метод на игра може да бъде сравняван с Хоакин.

През есента Десподов е вкарал осем гола и е добавил четири асистенции в шампионата, с което притегли погледите на редица европейски клубове. Дори се появи информация, че е препоръчан на Милан. Въпреки своята нежна възраст Десподов към този момент има пет участия и един гол за България ".
 Кирил Десподов дебютира против Милан?
Кирил Десподов дебютира против Милан?

Националът надали ще се появи на терена още в мача с Аталанта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР