Изчезнали са ключови документи по скандала с държавните средства, изразходвани

...
Изчезнали са ключови документи по скандала с държавните средства, изразходвани
Коментари Харесай

Изчезнаха документи за над 140 000 лева, похарчени неправомерно от БФС

Изчезнали са основни документи по абсурда с държавните средства, изразходвани за организация на европейското състезание за юноши през 2015 година.

След серия следствия на bTV през 2019 година, Министерството на младежта и спорта изиска Българският футболен съюз да възвърне непозволено изхарчени над 140 000 лв..

Днес от ведомството сигнализираха за незаконосъобразни дейности на чиновници, позволили изгубването на плана към контракта.

В известието се показва, че поради изчезналата документи към сегашния миг министерството не е в положение да възобнови инспекцията. По проблема ще бъдат сезирани способените органи.

В края на 2019-a откри, че БФС е плащал за осветяване, съдийска стая и стая за делегата на стадион " Черноморец " в Бургас. Официални мачове от шампионата там не са играни.

В началото на месец май 2020 година от футболната централа отхвърлиха изказванията за нецелесъобразни разноски по организацията и не одобриха претенциите за възобновяване на сумата в размер на близо 145 хиляди лв..

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР