Изчезналата при неясни обстоятелства българска криптокралица Ружа Игнатова притежавала лусозен

...
Изчезналата при неясни обстоятелства българска криптокралица Ружа Игнатова притежавала лусозен
Коментари Харесай

Изчезналата криптокралица Ружа Игнатова с апартамент за 13.5 млн. паунда в Лондон

Изчезналата при неразбираеми условия българска криптокралица Ружа Игнатова имала лусозен пентхаус с басейн в Лондон на стойност 13.5 милиона паунда. Това разкриват юристи, които са работели по случая за онлайн измами на българката, съобщи „ Би Би Си “.

Скъпият апартамент се намира в елитния квартал Кенсингтън на последния етаж на постройката Abbots House.

За криптокралицата се сеща и някогашен пазач на първокласната постройка. Той споделя за миг, когато Ружа Игнатова се прибирала от пазар с защитата си, която носела " като магаре " покупките на българката.

Според информацията на английската медия в жилището ѝ имало басейн, маркови облекла и бижута, както и скъпи картини за към 500 000 паунда.

Апартаментът е бил закупен, когато към този момент е имало сведения в полицията за измамите на Игнатова.

" Тя имаше картина на Анди Уорхол, прибрана в шкафа, и това разруши сърцето ми, тъй като съм учил в живописен лицей ", споделя някогашният чиновник.

На 17 септември немският юрист на българката Мартин Брайденбах, беше изправен пред съда. Той е упрекнат в пране на пари и прекачване на 20 милиона евро на лондонска адвокатска адвокатска фирма за финансиране на покупката на първокласния парцел.

Други двама доближени на Ружа Игнатова също са на подсъдимата пейка. Срещу тях са повдигнати обвинявания, свързани с източването на милиони евро посредством OneCoin - измислената от Игнатова криптовалута, с която тя натрупа положение от 4 милиарда $.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР