Изчегъртаният от Пирогов проф. Асен Балтов разобличи лъжите на Румен

...
Изчегъртаният от Пирогов проф. Асен Балтов разобличи лъжите на Румен
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов разобличи лъжите на Румен Радев за ваксинирането

Изчегъртаният от " Пирогов " проф. Асен Балтов разобличи лъжите на Румен Радев за имунизирането на стената си във фейсбук.

" Предишните ръководещи насадиха трайно съмнение против имунизациите ", сподели Румен Радев. Като член на закритите НОЩ и Национален имунизационен щаб не мога да замълча пред тази неистина. Това съобщи някогашният шеф на " Пирогов " проф. Балтов във връзка изявление на Румен Радев за ковид.

" Без обществото да знае какво ни е коствало, успяхме да набавим нужните ваксини в първия вероятен миг. Преди това обширно и експертно обяснявахме за основаването им, за производството, за разпространяването и за резултата от тях. Успяхме да организираме експресна имунизация на най-уязвимите групи, при първа опция отворихме " зелени " коридори за всички. Няма да не преставам да изброявам. Ще кажа единствено, че щом Румен Радев си разреши да употребява предизборния си девиз от залата на президентството, задачата на това неделно свиждане не е въвеждане на ефикасни ограничения, а симулация на закъсняла ангажираност! ", реагира остро Балтов.
свързани новини80245на 22.10.2021
Той не е склонен и с изказванието, че партиите единствено подлагат на критика властта през днешния ден, без да дават други възможности.

" От месеци предизвестяваме за заплахата, пишем статуси, обясняваме по разнообразни медии. Защо през днешния ден не потърсихте експертно обединяване, за какво не събрахте някогашни, сегашни и бъдещи в името на живота и здравето на българите ", написа още във фейсбук Балтов.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР