Избягвайте тези жени“ Няма идеални . Както и мъже. Всеки

...
Избягвайте тези жени“ Няма идеални . Както и мъже. Всеки
Коментари Харесай

Само за мъже: Това са жените, с които никога не трябва да свързвате съдбата си

 nesst „ Избягвайте тези дами “

Няма идеални. Както и мъже. Всеки мъж просто би заблуждавал  себе си, в случай че продължи да живее, пробвайки се да откри такава, която да подхожда на всички точки в  неговия лист.

Разбира се, не можете да намерите „ идеалната “ в действителния живот. Но не  можем да си позволим да бъдем неразумни във връзка с упованията от дамите, защото по този начин можем  да пропуснем същинската си обич.

Мъжете би трябвало постоянно да бъдат рационални, търпеливи и чувствителни, когато става въпрос за създаване на връзка с жена. Няма смисъл да се надяваме, че всичко постоянно ще бъде по този начин, както те желаят. Светът не е организиран по този начин и рано или късно всеки би трябвало да го одобри.

Това обаче не значи, че мъжете би трябвало изцяло да отхвърлят всичките си стандарти за почтена жена. Просто се уверете, че те са обосновани  и обективни за вашите упования от връзката. Мъжете би трябвало да мислят деликатно за това, което желаят от живота и любовта, преди да станат подготвени за сериозна връзка.

Мъжете са разнообразни и им харесват разнообразни типове дами. Също по този начин, всеки знае, че всички ние имаме разнообразни персони и светогледи. Ние всички желаеме от живота разнообразни неща и тези разлики се демонстрират в разликата в  нашите усети за дамите.

Има голямо многообразие от дами в света, всяка от които има свои неповторими черти. И макар че няма „ идеална жена “, която да е подобаваща за всеки мъж, има някои типове дами, от които несъмнено си заслужава да стоите по-далече. Това са типове дами, които преди да влязат в една връзка, би трябвало да бъдат прочувствено узрели.

Мъжемразка

Тя ненавижда всички мъже, тъй като един от тях се е държал зле към нея още в учебно заведение. Сега тя е извънредно цинична по отношение на мъжете като тип, тъй като този неузрял младеж е разрушил сърцето и.

Егоистка

С прекомерно себелюбив човек е по-добре да нямате никаква връзка. Не забравяйте, че имайки връзка с някого, и двамата би трябвало да сте подготвени да постигате взаимни отстъпки. В края на краищата вие ще  се „ споделяте “ един   различен през целия си живот.

Повърхностна материалистка

Ще похарчите всичките си пари, пробвайки се да я извършите щастлива. Но от време на време, даже в случай че се окажете във банкрут, отново няма да съумеете. Тя се интересува повече от материалните дарове, които можете да и  извършите, в сравнение с от вашата обич.

Кокетка

Когато имате връзка с почтена жена, тя би трябвало да ви принадлежи напълно на вас. Тя не би трябвало постоянно да поддържа връзка с други мъже, да флиртува и да се грижи за тях. Така можете да се сдобиете единствено с неприятности.

Беузмна купонджийка

На подобен метод на живот дълго време просто няма да издържите. В прочут смисъл, тя би трябвало да порасне и да разбере, че не би трябвало да се напива  всеки уикенд в разнообразни питейни заведения и в шумни клубове и компании. И с цел да не се случи това, избягвайте нейната компания.

Страдаща от фикс идея за великолепие

Никога не се занимавайте с „ принцеса “, която смята, че целият свят и дължи нещо. В противоположен случай просто ще се сблъсквате непрестанно с  разнообразни типове проблеми и непотребен стрес. Все едно да се срещате с дете от детската градина, което изпада в нервност,  когато чуе, че няма да му бъде  купена играчка.

Непрестанно изискваща внимание

Независимостта в този момент стои на челно място на масата. Повярвайте, вие не желаете да бъдете с момиче, което непрекъснато изсмуква вашето внимание и време. Трябва да имате опция да живеете живота си и  извън  тази връзка. Просто не трябва да си позволите да живеете,   посвещавайки се напълно на нея.

Пъхаща носа си на всички места

Не се срещайте с клюкарка. Дори не знаете какво приказва за вас зад тила ви. Повярвайте, вие не бихте искали  да участвате в това.

Безотговорна  непукистка

Ангажиментите са доста значим аспект на всяка дълготрайна връзка. Ако забележите, че тя има проблеми с тях, евентуално е тя да не се придържа към отговорностите си и в дълготрайна връзка по същия метод. Съберете си пръчките за лов на риба, до момента в който не е станало прекомерно късно.

Не уважителна

Уважението е основата на всевъзможни взаимоотношения! Ако тя не е в положение да се държи към вас с почитание, просто си губите времето с нея.

Срещали ли сте някоя от тези дами? Споделете в мненията по-долу!

Сексът като източник на сила или по какъв начин дамата “захранва ” мъжа


Жената е скъп източник на сила за мъжа. Именно от дамата зависи дали брачният партньор й ще е милионер или чистач. Колкото повече е женската сила, толкоз по-богато ще е семейството…

Цялата публикация

Мъдрата жена, която получава всичко, което пожелае – легенда

 

В далечните праисторически времена, когато на планетата бродели ужасни диви зверове, подготвени да раздерат всичко, което им попадне пред  очите, когато климатът бил  толкоз леден, че да замръзнеш и да…

Цялата публикация

Коя е най-хубавата жена съгласно нейния зодиакален знак

 

Каква жена би била най-верният другар в благосъстояние и беднотия, в положително и неприятно, в болест и в здраве, и с каква да не се свързвате въoбще – това ще…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР