Изборният резултат от 11 юли е видимо по-добър от преди.

...
Изборният резултат от 11 юли е видимо по-добър от преди.
Коментари Харесай

Мартин Димитров: От ИТН не работят с обещания и програми, а с фантазия



Изборният резултат от 11 юли е очевидно по-добър от преди. Радостно е, че поддръжката пораства освен в София. Може би единствено нашата партия – „ Демократична България “ (ДБ), толерира преференциите. Суровото съревнование в преференциалните листи частично ни напомня какво е демокрацията.

Това разяснява пред Радио София Мартин Димитров от Демократична България.

По думите му партията уголемява своя електорат, а още по-важно е, че партията не се тормози да приказва намерено и почтено с жителите.

„ Не разбрах ролята на конференцията, която дадоха от Има Такъв Народ. Не разбрах за какво би трябвало да се изяснява какво щеше да се случи с държавно управление, което явно няма да бъде формирано , както е препоръчано в началото “, сподели още Димитров.

Според него, без значение дали е добър или неприятен препоръчаният кабинет, оповестяването без съвещания единствено задълбочава разломът в политиката и обществото. От Има Такъв Народ сега не работят с обещания и стратегии, а с фикция. При Симеон Сакскобургготски беше аналогично, само че тогава Национална движение „Симеон Втори" получи доста повече гласове от гласоподавателите.

Чуйте целия диалог с Мартин Димитров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР