Изборният ден във Варненска област започна в спокойна обстановка.Всички 506

...
Изборният ден във Варненска област започна в спокойна обстановка.Всички 506
Коментари Харесай

Изборният ден във Варна започна спокойно

Изборният ден във Варненска област стартира в спокойна конюнктура.Всички 506 секции в района са били отворени в точния момент.

От локалната дирекция на полицията твърдят, че сапредприети всички нужни ограничения за опазването на публичния ред, пожарната сигурност и обезпечаването на умерено протичане на вота.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой и са сътносими към дейностите на Министерство на вътрешните работи, на денонощната телефонна линия на министерството 02 90 112 98 и имейл[email protected], а за Варна - 052/ 615166.

Създадена е организация и звената на Дирекция „ Български документи за идентичност “ ще работят в днешния ден от 8.30 до 19 часа. Те ще издават удостоверения (за изгубени/откраднати/повредени/унищожени персонални карти и документи с изминал срок) предвид на практикуване на изборните права на жителите.

От полицията напомнят, че в изборното помещение не се позволяват лица с оръжие и рискови предмети. Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за снимане на метода на гласоподаване.

Служителите на Министерство на вътрешните работи се намесват за възобновяване на реда, когато това е належащо и има надлежно решение на изборната комисия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР