Изборите в Русия не бяха истински избори. Това заяви германският

...
Изборите в Русия не бяха истински избори. Това заяви германският
Коментари Харесай

Франция и Германия разкритикуваха изборите в Русия

Изборите в Русия не бяха същински избори. Това съобщи немският външен министър Аналена Бербок, представена от " Ройтерс ".

" Изборите в Русия бяха избори без избор " , уточни тя при започване на срещата на върха на европейските външни министри.

Бербок добави, че Европейският съюз ще проправи пътя за нови наказания против Русия.

Франция също насочи рецензии към вота в Русия.

Париж уточни, че преизбирането на съветския президент Владимир Путин се е състояло на фона на репресии, и похвали огромния брой руснаци, които стачкуваха спокойно против гласуването.

Франция осъди и " по този начин наречените избори ", извършени в украински райони, краткотрайно окупирани от Русия, като " ново нарушаване на интернационалното право и на Устава на Организация на обединените нации ".
 Си Дзинпин поздрави Путин за успеха на изборите
Си Дзинпин поздрави Путин за успеха на изборите

Китай и Русия ще продължат да укрепват стратегическите си връзки

" Франция не признава и в никакъв случай няма да признае провеждането и резултатите от тези по този начин наречени избори и удостоверява уговорката си към суверенитета, независимостта, единството и териториалната целокупност на Украйна ", акцентират от външното министерство на страната.

Париж разкритикува и основаването на изборни секции от Русия в и в Приднестровието " без единодушието на грузинските и молдовските управляващи ".

в неделя, циментирайки към този момент хубавичко си хватка върху властта. По негови думи успеха му сподели, че Москва е била права да се опълчи на Запада и да изпрати свои войски в Украйна.

По-рано китайският водач за изборната победа.
 На старта на изборите Шарл Мишел саркастично поздрави Путин за успеха
На старта на изборите Шарл Мишел саркастично поздрави Путин за успеха

" Няма съпротива. Няма независимост. Няма избор ", посочи той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР