Изборите били омръзнали на хората. Обществото се нуждаело от редовно

...
Изборите били омръзнали на хората. Обществото се нуждаело от редовно
Коментари Харесай

Заговор „Курица не птица“: Правителство на келепира, включва се и царя

Изборите били омръзнали на хората. Обществото се нуждаело от постоянно държавно управление. Хората от Промяната се оказали шарлатани. Демокрацията ощетявала елементарните жители. Евро-атлантизма бил нездравословен, Кремъл бил нашата посока.

И още, и още, и още от този вид. Изглежда обикновено и нескопосано, само че това е завъртяно от голяма пропагандна машина, част от която са значително медии.

Заплахата за статуквото е действителна. Затова то не жали средства, с цел да резервира своите позиции в институциите и по върховете на властта. Играта загрубява с всеки минал ден, даже с всеки час. Не се сортират средствата. Те припомнят похвати, употребявани от Хитлер, Сталин, Лукашенко – без пресилване.

 

Но да се върнем към основната вест – проектът за бъдещо държавно управление, което ще се образува след предварителните избори на пролет. Задкулисието залага на несъмнено и към този момент е задействало всички лостове – активизиране на основния прокурор Иван Гешев, връщане на Българска социалистическа партия в прегръдката на статуквото, есхумиране на мъртви политически планове и прочие

 

Да караме подред.

 

Гешев предвожда дейното мероприятие по дескридитиране на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Скандалите по тематиката с Джеймкорп и Нексо са единствено част от проекта, предстоят нови кални водопади. Гешев на това е обучаван в школата в Симеоново – на ченгеджийски номера.

 

Възкръсва Национална движение „Симеон Втори" на Симеон Сакскобургготски. Забележете: концепцията стартира да се материализира след дружеската против на царя с съветската посланичка Елеонора Митрофанова и съветския митрополит Антоний, доближен на патриарх Кирил (офицер Гундяев от тайните служби). Не се среща да вземем за пример с госпожа Джузепина Дзара, дипломат на Италия, в която има ново държавно управление, нито с посланичката на Съединени американски щати Херо Мустафа, която остро слага въпроса за корупцията в България, а тъкмо с Митрофанова, представляваща агресор, нападнал суверенна Украйна… Дали понятието съвест към момента има някакво значение у нас…

 

Национална движение „Симеон Втори" е нужно в този миг, с цел да може Борисов и ГЕРБ да имат патерица за сформиране на кабинет след предварителния избор. Национална движение „Симеон Втори" ще се окаже в Народното събрание по схемата, по която там се оказа „ Български напредък “. Заверата с хартиената бюлетина бе целенасочена.

 

В развой на реанимация са и парчета от Българска социалистическа партия, които, ползвайки гостоприемството на Георги Гергов в Пловдив, започва обединяване под кодово наименование „ Обединена левица “. В него са лица като Георги Първанов, Румен Петков… няма смисъл да ги изреждам. Мирише им на власт и пари, нищо че употребяват ленинска изразителност за националните маси. Зад тях се промъкват сенките на задкулисието, масонската ложа „ Слънце Ориент “, почетният консул на Русия, посланичката Митрофанова, Борисов и други от политическата морга.

 

Целта е една: Правителство на спасението. Някъде през май. Спокойно може да го наречете „ държавно управление на келепира “ - ще е 100 пъти по-вярно. Имат насъбран опит в това отношение: тройната коалиция и последващото 12-годишно ръководство на Борисов и ГЕРБ.

 

Със сигурност президентът Радев знае за този проект. Съвсем скоро ще стане ясна и неговата роля в това начинание.

 

Къде в схемата е Движение за права и свободи? Там, където постоянно е било. Този отговор е задоволителен.

 

Дали всичко това е обсъждано и контрактувано в диалози сред Симеон Сакскобургготски, Ахмед Доган и Бойко Борисов? Да, несъмнено. Плюс разгововри с Българска социалистическа партия, Първанов, Гергов, съветници на президента – по всички правила на конспирацията. 

 

Целият развой се следи и насочва от съветските секрети служби. За Путин и Кремъл е доста значимо да имат „ своя “ власт в страна, член на НАТО и Европейски Съюз. Унгария към този момент се задъхва, би трябвало й поддръжка. Още повече, че Сърбия стартира да се отдалечава от Москва.

 

Очаквайте пламенно отказване на заверата. Това също е част от замисъла. „ Независими “ ибрици – медийни и с научни звания, последователно, само че настойчиво, ще прокарват концепцията в публичното схващане. Накрая ще узнаем, че жителите (мъдрият български народ...) са тези, които упорстват за такова ръководство. Въпросните политически играчи просто „ извършват “ волята на народа.

Ще продължат и с лицемерието, какви „ същински евроатлантици “ са. Истински, а?

 

Красиво, нали?

И подло, както постоянно.

 

Задава се обир, какъвто не се помни от Освобождението насам.

 

Това чака България.

 

Курица не птица, Болгария - не за граница…Съветски лаф от времето, когато Бай Тошо е упорствал да станем 16-та руска република.

 

И там, и тук към момента има екземпляри, които считат да повторят опита.

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР