Избори наесен ще направят БСП втора политическа сила отново и

...
Избори наесен ще направят БСП втора политическа сила отново и
Коментари Харесай

Журналистка: Избори наесен ще направят БСП втора политическа сила отново

" Избори наесен ще създадат Българска социалистическа партия втора политическа мощ още веднъж и това го споделям изцяло уверено. По минимум четири аргументи: част от електората й малко или доста беше уплашен да излезе и да гласоподава.
Наесен топлото време и имунизациите ще занулят вируса и този проблем няма да съществува. Българска социалистическа партия видя кои са пропуските й на тези избори по места и организации и ще вземе ограничения.
Трето, електоратът на Българска социалистическа партия е придирчив, само че горделив. Част от него наказа Българска социалистическа партия, тъй като искаше партията да прояви повече мускули последната година, вместо да търси мостове и салда. Същите тези хора обаче видяха реакциите на медиите от последните дни и са повече от гневни, че всички раздират партията им.
 Лазар Радков с равносметка за изборите - кои са огромните губещи Лазар Радков с равносметка за изборите - кои са огромните губещи
След всички избори е време за равносметка и най-много време да забележим кой се е показал добре и кой се е издънил, но яката. И резулта...
И съм сигурна, че наесен ще отидат да гласоподават със стиснати от яд зъби. Гласоподавателите на левицата може от време на време да й се сърдят и да я санкционират, само че ненавиждат различен да унижава партията им. Четвъртата причина ще ви оставя да познаете сами, в обществената мрежа Facebook.
" ГЕРБ няма да са в по-добра кондиция след служебното държавно управление. Не би трябвало да са, в случай че този път служебното държавно управление си свърши работата.
Слави няма да е първа политическа мощ. Моите почетения, само че всичките им реакции откогато станаха втора политическа мощ, са на боязън, потрес, неприятна изненада и бягство от отговорност. Не чакаха чак подобен висок резултат и ще създадат всичко допустимо да го скапват. И ще съумеят - с два-три % най-малко. Казват, че отиват на нови избори, с цел да ги завоюват, само че истината е, че отиват, с цел да ги изгубят.
Демократична България също няма да повтори триумфа си от тези избори. Следях акцията им от близко, този път залогът безусловно беше на живот и гибел. Наистина съм впечатлена от изключителната им готовност до краен лимит, само че след нея ще настъпи отмалялост и разпределяне. Те към този момент почнаха да се главозамайват и отпускат.
 Божанков отбрани Нинова: Ако тръгнем да я сменяме, няма да бъде демонтиран моделът Борисов Божанков отбрани Нинова: Ако тръгнем да я сменяме, няма да бъде демонтиран моделът " Борисов "
Претърпяхме сериозна загуба, само че Българска социалистическа партия няма да допусне да е безполезна в подобен основен миг, за основаване на кабинет. Това съобщи депутатъ...
Мая влезе на мускули, на идващите избори ще бъде под бариерата. Един % надолу е задоволителен да не влезе. Инерцията от митингите към този момент няма да работи за нея.
Вътрешна македонска революционна организация ще влязат. Имат пари, ще създадат нужното.
Божков ще влезе. На тези избори сметките му не излязоха единствено с 20000 гласа. Човекът е математик, бързо ще поправи грешката.
Наесен няма да влязат по-добри партии и няма да се наредят по-добри конфигурации, само че за Българска социалистическа партия имам вяра, че би имало смисъл да се яви наново на избори. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР