Изборът на подходящ партньор не е единственото условие за перфектния

...
Изборът на подходящ партньор не е единственото условие за перфектния
Коментари Харесай

Астролозите посочиха най-опасните дати за сватба през 2021

Изборът на подобаващ сътрудник не е единственото изискване за съвършения брак. Астролозите считат избора на датата на сватбата за един от изключително значимите моменти. Много от старите обичаи през днешния ден нямат на практика смисъл. Днес това, което е било положително за предците, може да аргументи непоправими вреди на актуалното потомство.
Когато избирате датата на регистрация на брака, е значимо да се ръководите от няколко съществени правила. Първо - без сватби в дните на затъмненията и околните до тях . " Танците " на Слънцето и Луната могат фрапантно да трансформират живота на младоженците и то към неприятно. Това съществено съкратява живота на брака: 3,5 пъти по-често води до бракоразвод!
 Разберете какъв ще бъде бракът ви съгласно месеца на сватбата Разберете какъв ще бъде бракът ви съгласно месеца на сватбата
Месецът, в който сключваме брак, оказва въздействие върху продължителността му и развоя на събитията в него. Януари Двойките, които сключ...
Второто предписание е в никакъв случай да не сключвате брак на евентуално рискови дати. През 2021 година те са единствено четири: 26 май, 10 юни, 19 ноември и 4 декември. Енергията на тези дни е извънредно негативна.
Третото предписание е да се заобикаля бракът през май. Ако персоналния астролог упорства за ден в този " ужасяващ " месец, коства си да се вслушаме в думите му.
За етапите на Луната можете да забравите. Забраната за брак под намаляваща Луна е излишък от предишното. На растяща Луна се сключвал брак, когато булката и младоженецът не са се виждали. Трябва да обърнете внимание на етапите на Слънцето и Луната: новолуние, пълнолуние, четвъртини. Това са дати, които символизират спора сред мъжкото и женското начало.
Новолунието е идеално за дами, които приветстват патриархалния метод на живот. Сливането на Слънцето и Луната в този случай символизира цялостното послушание на дамата на мъжа.
 Никога няма да не помни препоръките, които ми даде баба преди сватбата Никога няма да не помни препоръките, които ми даде баба преди сватбата
Баба ме приготви за живота след сватбата. Тя ми показа елементарни, само че в същото време скъпи житейски препоръки, които ще запазят брака през година..
Що се отнася до красивите дати, които сякаш носят невиждано благополучие на младите фамилии, на процедура успеваемостта на този способ е редуциран до нула. Залагайки на красиво число, рискувате да бъдете съществено излъгани. По-добре би било да се употребяват положителните аспекти сред Слънцето. Обикновено има четири или пет такива дни в месеца.
Влиянието върху брака на Венера е от огромно значение. Ако в хороскопа тя заема водеща позиция, тогава несъмнено няма потребност да се страхувате от развода. Ако е слаба, е доста наивно да разчитате на дълги и мощни усеща.
През 2021 година Венера ще бъде в най-благоприятно състояние в интервалите от 25 февруари до 21 март, от 15 април до 8 май, от 16 август до 10 септември. Най-малкото въздействие на планетата е от 22 март до 14 април, от 22 юли до 15 август, от 11 септември до 7 октомври. Лошо е и, когато Венера е ретроградна. През 2021 година това е от 19 декември до 31 декември.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР