Избирателите проговориха, избраните още не са!. Така служебният министър на

...
Избирателите проговориха, избраните още не са!. Така служебният министър на
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП продължава с тъжните резултати

" Избирателите проговориха, определените още не са! ". Така служебният министър на правораздаването Крум Зарков разяснява упованията за сформиране на държавно управление. Той беше в Сливен на ревизия в единствения в страната женски затвор и даде добра оценка на управлението и за въведените стандартите.
Прочетете още
Зарков разяснява резултатите на Българска социалистическа партия от изборите, само че не отговори дали ще се желае оставката на водача Корнелия Нинова. Той акцентира, че хартиената бюлетина напълно не е решение на доста по-дълбоките проблеми в партията: " Нещата отиват надалеч оттатък това и в този момент не е моментът да ги разясняваме. За страдание изборната интензивност продължава да се движи в границите на антирекордите, които поставихме предишния път. Така че аргументът, съгласно който връщането на хартиената бюлетина ще върне гласоподавателите пред урните, явно беше неверен. За страдание Българска социалистическа партия продължава с тъжните резултати, само че аз съм сигурен, че моята партия ще откри метод да излезе от тази обстановка и скоро ще тръгне още веднъж напред ".

Служебният правосъден министър разгласи, че до момента в който партиите проучват своите резултати и обмислят по какъв начин и дали да сформират държавно управление, то служебното държавно управление няма да спре да си извършва отговорностите: " Нека да изчакаме да забележим какви ще са поръчките и по какъв начин тези, които се явиха на избори ще прочетат личните си резултати. През това време ние като служебно държавно управление сме длъжни да изпълняваме нашите всекидневни задания и обезпечаване на ръководството на страната. "

Очакванията на министър Зарков още са за работещ парламент.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР