Изберете ангелски номер и получете послание за годината! Всеки човек има

...
Изберете ангелски номер и получете послание за годината!
Всеки човек има
Коментари Харесай

Изберете ангелски номер и получете послание за годината!

Изберете благ номер и получете обръщение за годината!

Всеки човек има ангел-пазител и то не един. Например, най-вече ангели покровителствали Св. Николай – 27. При елементарния човек, броят им варира от един до девет, според от доста фактори.

Предлагаме ви да изберете ангел, който харесвате и да прочетете посланието си за тази година.

866
Номерът на този ангел споделя, че планирате да се разделите с някаква основна част от живота си, да вземем за пример, да продадете нещо от недвижимите си парцели. Ако обаче не възнамерявате да продавате нещо и изключително да губите, би трябвало да измененията мислите си в друга посока.

Ако в действителност желаете да продадете нещо преференциално, това е знак, че желанието ви скоро ще се сбъдне.

452
Номерът на този ангел демонстрира, че сложната и изтощителна работа, която вършите, не е била безрезултатна. Тя основава нови благоприятни условия и е причина за редица промени в живота ви. Те ще ви предизвикват по пътя на живота и ще ви оказват помощ да осъществите задачата на душата.

Просто вярвайте, че всяко начинание, което сте почнали, ще бъде сполучливо и елементарно ще постигнете вашите цели.

129
Номерът на този ангел демонстрира, че вашите ангели желаят да живеете, с цел да осъществите божествения проект на вашата душа. Вярвайте в гения и уменията си, с цел да бъде животът ви ослепителен и богат!

Не забравяйте, че сте главният воин в историята на живота си и единствено вие можете да постигнете задачите си. Водете се съгласно вашите духовни потребности и пристрастености. Правете това всеки ден и резултатът няма да ви остави да чакате дълго!

777
Ангелите-пазители ви приветстват! Вашето предпочитание безусловно ще се сбъдне в близко бъдеще единствено деликатно наблюдавайте работата си. Това е необикновено позитивен знак, тъй че изчакайте, скоро ще се случат същински чудеса в живота ви!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР