Изабел Овчарова е най-обичаният български инфлуенсър, според зрителския вот на

...
Изабел Овчарова е най-обичаният български инфлуенсър, според зрителския вот на
Коментари Харесай

Влогърката Изи е най-обичаният български инфлуенсър според зрителите на БНТ

Изабел Овчарова е най-обичаният български инфлуенсър, съгласно зрителския избор на Българска национална телевизия и „ Любимците на България “. Тя е създател, влогър и изобретател.

Едва на 18 години, написва дебютната си книга „ Щастливей”, която печели „ Детска Вазова премия за литература” за 2019 година, няколко месеца след издаването ѝ.

Снима видеа откогато има телефон с камера, а от две години ги качва в YouTube и каналът ѝ бързо се трансформира в един от най-следваните в България. Изи има над 278 000 почитатели в обществените си мрежи, които всекидневно се забавляват, учат и трансформират дружно с нея.

В класацията бяха номинирани още Лазар Ангелов, Николета Лозанова, TheClashers, Антоанет Пепе, Тита и Айде БГ.

„ Любимците на България “ продължава с гласуването в категория Образование, в която водещият Миро показа личностите, събрали най-вече зрителски оферти. Гости и коментатори в студиото бяха Евгения Пеева (основател на „ Заедно в час”), Росен Стоянов (професор по медии и връзка в НБУ), проф. Николай Овчаров и журналистът Георги Милков.



Номинирани в категория Образование:



Теодосий Теодосиев

Теодосий Теодосиев е дълготраен учител по физика в ПМГ „ Никола Обрешков “, Казанлък. Ръководи и профилирана школа по приложна математика и физика и е основал база за пробни задания по физика. От общо 11 златни медала, печелени от български участници на Международни олимпиади по физика, 7 са на ученици от неговата школа, в това число най-високите самостоятелни резултати и отборни достижения.

Христо Господинов

Христо Господинов е преподавател, който е прочут с триумфите на неговите възпитаници. Негови ученици са печелили стипендии и състезания в световноизвестни и елитни университети като Кеймбридж. От 2015 досега е учител в Американо-Английска Академия в София. Преподавател е и към College Board – AP класове, които са международно приети от всички най—престижни университети в света. За качеството на работата му приказва фактът, че негов възпитаник е признат в Кеймбридж и е един от деветимата с най-голям резултат предходната година в света по Модерна история.

Димитър Гилев

Димитър Гилев е на 28 години, от четири години е преподавател по история в СУ „ Д-р Петър Берон “ в Свиленград. Силно има вяра, че историята ни сплотява - по този начин е било през Средновековието, през Възраждането, по този начин е и в този момент. За да предизвика интереса и вниманието на учениците си, постоянно влиза в класната стая, преоблечен в облекла от разнообразни столетия и пресъздава подиуми от живота на героите ни.

Освен, че излиза от рамките на образователната стратегия, Димитър Гилев е прочут блогър, чиито часове по родолюбие са част от програмата на съвсем всяко неделно учебно заведение на българите в чужбина.

доктор Владимир Божилов

Д-р Владимир Божилов е астрофизик, преподавател в катедра „ Астрономия “ на Физическия факултет към Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Той е деен популяризатор на науката – притежател е на второ място в състезанието за връзка на просвета „ Лаборатория за популярност FameLab “ 2010 и първа премия в интернационалното му издание „ Hall of FameLab “ 2014 в Лондон, Англия. Съавтор е на две книги, повече от 30 научни и над 70 научнопопулярни изявления. Лектор и теоретичен специалист в Детски теоретичен център „ Музейко “ от основаването му през 2015 година В интервала 2012-2018 година е бил теоретичен редактор, а по-късно и основен редактор на сп. Военновъздушни сили ЗНАНИЕ.

Росен Богомилов

Росен Богомилов работи като заместник–директор на 106-то ОУ „ Григорий Цамблак “ в София. Той е ученик на стратегия „ Заедно в час” и сегашен член на управителния съвет на Фондацията. Работи за приобщаването и действителната интеграция на възпитаници от ромски генезис, като самият той е от ромски генезис, а идеята му е достъп до благоприятни условия за по-добро обучение на деца и възпитаници от уязвими групи и тяхната бъдеща професионална реализация.

Радина Маринчева

Радина Маринчева преподава стопанска система, предприемачество и счетоводство. Тя е в Самоков като част от първия випуск на стратегия за привличане на експерти от разнообразни сфери към учителската специалност за обезпечаване на еднакъв достъп до обучение за всички деца в България. Радина Маринчева работи и към Общинския детски комплекс в Средец, възпитаничка на стратегиите на „ Джуниър Ачийвмънт България “ печели плакет „ Учител на годината “.

Минко Балкански

Минко Балкански е френски физик (професор в университета „ Мария и Пиер Кюри “ в Париж) от български генезис, роден в село Оряховица, Старозагорско. Смятан е за един от най-известните учени в региона на физиката в международен мащаб. Понастоящем е измежду най-богатите българи в чужбина, френски жител, живее в Париж. Представял е свои проучвания в 34 университета в Европа и Америка. Резултат от дългогодишната научна активност на проф. Балкански са оповестените 30 книги и над 2000 страници други научни изявления. Проф. Балкански основава Национален институт за обучение в с. Оряховица и развива необятна благотворителна активност.

Златният орден в категория Спорт, феновете връчиха на Ансамбъла по художествена гимнастика. Най-много гласове в категория Кино и спектакъл получи Мариус Куркински; в категория Популярни двойки – Дует Ритон; в категория Литература – Здравка Евтимова; в категория Медицина - доктор Георги Стаменов; в категория Мода – София Борисова, а в категория Инфлуенсъри – Изабел Овчарова.

Видеата на номинираните в категория Образование на „ Любимците на България “ може да гледате на. Гласуването за тях продължава до неделя, 21 ноември.

Гледайте „ Любимците на България “ всеки четвъртък от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 с водещ Миро!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР