Из интернет пространството може да откриете какви ли не съвети

...
Из интернет пространството може да откриете какви ли не съвети
Коментари Харесай

Японски метод за отслабване с чаша вода прави чудеса

Из интернет пространството може да откриете какви ли не препоръки и диети, с които да се отървете от непотребните килограми и да върнете телосложението си до естествена форма. Много от тях обаче, са комплицирани или мъчно използвани.

Оказва се, че има един японски способ, който може да направи същински чудеса с тялото ви.

Това несъмнено е най-лесният метод за намаляване. Японски учени са разкрили, че, в случай че пиете водата по избран метод, може да се отървете от непотребните мазнини.

Как се съблюдава този режим?

На първо място, щом станете заран от леглото, то незабавно би трябвало да изпиете чаша елементарна вода и по-късно да измиете зъбите си. Течността, призната на празен корем, извежда токсините от тялото ви и подтиква работата на метаболизма и червата.

Препоръчва се да закусите след 45 минути. Водата, която към този момент сте изпили, ще понижи възприятието ви за апетит и ще ядете доста по-малка порция.

След сполучливата закуска би трябвало да се въздържате от приемането на каквато и да е храна за към 2 часа. През деня, преди да решите да ядете, е целесъобразно да пиете към 200 мл. вода.

Старайте се да се храните уравновесено и да се движите повече. По този метод за към месец, равнището на захарта ви ще се възстановява, киселините ще изчезнат, а непотребните килограми последователно ще се стопят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР