Иво Аръков и половинката му Габриела Николаева плажуват в Гърция.

...
Иво Аръков и половинката му Габриела Николаева плажуват в Гърция.
Коментари Харесай

Иво Аръков се гмурка на гръцки остров

Иво Аръков и половинката му Габриела Николаева плажуват в Гърция. По всичко проличава, че двойката не се тормози от нововъдените строги ограничения, касаещи визитите на заведенията в страната, принудили жителите ѝ още веднъж да излязат по улиците на митинг, защото влюбените избраха за почивката си приказния остров Амулиани, намиращ се едвам на 20 минути с ферибот от ръкава Атон на Халкидики.

Той е толкоз дребен, че може да се обиколи целия с каяк в границите на половин ден, само че това напълно не значи, че не попада в листата на най-красивите места, които южната ни съседка е в положение да предложи на своите гости. Напротив, дестинацията може да се дефинира като едно от бижутата на страната, което за благополучие към момента е малко познато на чужденците и се посещава най-вече от гърци.

Гледайки фотоси от лазурните крайбрежия на острова, човек елементарно може да разбере за какво звездата от хитовия сериал “Съни бийч” и красивата му другарка са избрали да отидат тъкмо там. Преди ден артистът показа в персоналния си Инстаграм профил изображения, показващи на почитателите му по какъв начин двамата се плават с лодка по Егейско море, изследвайки местността, до момента в който в това време се радват на слънчевите лъчи, отбелязва Дир. Наред с тях той качи и видео по какъв начин скача от плавателния съд, гмуркайки в тюркоазените води на естествения басейн.

Истински възторг обаче провокираха снимкио Габи качи в своя профил. На тях тя театралничи пред фотографския обектив по мощно изрязан бански костюм от две елементи, разкриващ съблазнителните извивки на тялото ѝ, способни да накарат всяко мъжко сърце да форсира ритъма си, биейки в гърдите му като парен локомотив.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР