Ивелин Попов и Цунами вече тренират с топка “Каквото кажа,

...
Ивелин Попов и Цунами вече тренират с топка “Каквото кажа,
Коментари Харесай

Ивелин Попов с остра атака към бившия национален селекционер: Аз такива хора не уважавам

 Ивелин Попов и Цунами към този момент упражняват с топка Ивелин Попов и Цунами към този момент упражняват с топка
“Каквото кажа, нормално се случва, имам взор на нещата. Не го познавам Кръстаич, не съм му следил кариерата, не знам какъв футбол проповядва и желае да вижда, само че съм на 99% сигурен, че ще има по-добри резултати от Ясен Петров. Това мога да го подсигурявам и истината е такава.

За да си резервира поста и да не го изгонят след 8 месеца, а след 10, публицистите също имаха виновност. Много неща се случваха в националния тим и никой не задаваше въпрос, никой не питаше, а когато видя футболистите от вътрешната страна, описват всичко. Ако се интересуват малко повече, може да излязат доста неща. Не може да се акцентират аргументи, че не са викали даден футболист, тъй като не бил задоволително радостен за колектива. Това момчето си го сподели, само че мина и отпътува.

Когато става въпрос за такива неща, не може да чакаме нищо. Аз 26 или 27 мача не играя за националния тим и имаме 3 победи, едната е с Гибралтар. Последните мои 26 мача, не споделям, че единствено аз съм повода, само че имахме 10-11 победи. Как при Петър Хубчев тези футболисти се класираха за бараж, а в този момент модерното е “подмладяване ”, “дал съм късмет на 68 души ”. Две квалификации гонехме подмладяване, внезапно започнахме да гоним резултат. Тотално сбъркана политика и система. Едно време се пишеше за режима кой го нарушава, какво правел. Базата е открита за всички, някой да отиде и да види защо става въпрос при Ясен Петров.

Говоря по този метод, поради неговото държание към мен. Аз го показах и преди месец, че аз такива хора не почитам. Сега отново го декларирам, уповавам се да го излъчите както го споделих ”, съобщи Попов пред " Студио Дерби ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР