Ивайло Стамов има висше юридическо образование и работи като митнически

...
Ивайло Стамов има висше юридическо образование и работи като митнически
Коментари Харесай

Ивайло Стамов: Необходимо е да установим стабилност и предвидимост

Ивайло Стамов има висше юридическо обучение и работи като митнически сътрудник. Кандидат е за общински консултант от листата на ГЕРБ в Сливен. На 29 октомври можете да гласувате за него с номер 7 в бюлетината и преференция 118.

-Г-н Стамов, вие сте претендент за общински консултант за първи път. Каква е повода да вземете решение да се включите в конкуренцията за локалния избор?

-Като член и основател на ГЕРБ проследявам от близко развиването на политическата конюнктура в нашата община. Смятам, че мога да бъда потребен като консултант в локалния парламент и да дам своя принос за развиването на Сливен.

Включвам се, тъй като желая да работя с сполучливи и професионално потвърдили се хора като Стефан Радев, който е извънредно ерудиран, високо просветен и безрезервен човек! Когато кметът на общината има ясни цели и има умения за взимане на виновни решения, би трябвало да има и мощно болшинство в Общинския съвет, с цел да прокара положителните хрумвания за развиването на града.

Освен това има да се свършат още доста инфраструктурни планове и би трябвало да се работи по-усилено за привличането на вложители в Сливен.

-Като младеж с обучение и благоприятни условия за какво избрахте да останете в родния Сливен?

-Тук съм роден и израснал, основал съм семейство. Тук развъртвам и бизнеса си. Обичам града си и не бих желал да го напущам. Какво би се случило, в случай че всички просто си тръгнем и не ни е грижа? Реших, че е време да направя освен това от това да дам свястно гласа си. Трябва повече дейни сливналии да се ангажираме с развиването на общината, в случай че желаеме забележими резултати.

-Според вас кои са главните посоки, по които би трябвало да се работи в идващия управнически мандат за развиването на Сливен?

-Направленията, по които би трябвало да се работи, са свързани на първо място с потребностите на жителите на нашата община. След като към този момент нямаме просрочени отговорности, пред нас се открива по-ясен небосвод, с повече благоприятни условия. Трябва да се надгражда постигнатото в сферите на образованието, обществените действия, възстановяване на градската среда и превоза. През последните години се направи доста и аз съм оптимист за бъдещето на общината, в случай че администрацията още веднъж се управлява от Стефан Радев и неговия екип.

-Какво би трябвало да се направи, с цел да се подкрепи икономическото развиване на града?

-В предходния мандат бяха сложени основите за създаване на промишлен парк, който е значима причина за икономическо развиване. През миналата седмица Общината подписа значими съглашения с търговско-промишлени покои и камари, като част от политиката за възстановяване на капиталовия климат в общината. Посоката е вярна и по тази причина е належащо да установим непоклатимост и предвидимост. Това са фундаментално значими условия за всеки вложител.

Важни са и останалите планове в превоза, образованието, в екологията. Всичко това е инвестиция в бъдещето и значима част от цялостното развиване на общината.

-Кои ще бъдат вашите съществени цели в работата ви като общински консултант?

-Ще работя за възстановяване на градската среда и икономическото развиване на района. Като родител ще имам отношение и към въпросите на образованието и възпитанието на подрастващите.

-Управленската стратегия на Стефан Радев и екипа му е отворена за хрумвания и оферти. Като жител вие какво бихте добавил към нея?

-Изключително положително решение на Стефан Радев да включи жителите да вземат участие интензивно в основаването на програмата. Това към този момент го е правил и се приема доста добре от хората. Дори виждам, че се копира от съперниците му. Аз съм коментирал с господин Радев и екипа опциите да се усъвършенства положението на тротоарите. Като татко на малко дете от време на време е мъчно да разхождам детето си с детска количка.

-Защо жителите на Община Сливен би трябвало на 29 октомври да поддържат Стефан Радев за трети мандат?

-Правото на глас е залегнало в Конституцията на Република България! Правото на свободен избор също. Жителите на Община Сливен би трябвало да поддържат Стефан Радев за трети мандат, тъй като той е честен човек и експерт, който избави общината от тежкото финансово положение и направи доста позитивни промени по време на своето ръководство. Всичко направено в очите ни евентуално е триумф, а за множеството жители несъмнено е даденост. Но би трябвало да помним и по какъв начин изглеждаше градът, когато се отклонявахме от верния път. А единствено хората, които същински работят, могат да подобрят качеството на живот на сливналии. Стефан Радев е гаранция за това.

Може да подкрепите Ивайло Стамов като гласувате с № 7 в бюлетината, с преференция 118.

#РаботимЗаСливен

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР