Ивайло и Христина са втората двойка, която напуска Един за

...
Ивайло и Христина са втората двойка, която напуска Един за
Коментари Харесай

Не си оставиха коня в калта: Ивайло и Христина с първи коментар след отпадането от „Един за друг”

Ивайло и Христина са втората двойка, която напуща „ Един за различен “. Амбициозните съпрузи не получиха поддръжка от болшинството.

Хапливият Ивайло, който има опит в риалити формат, се трансформира в един от най-противоречивите участници в сезон 5 на “Един за различен ”. Той си навлече гнева на Румен и Йоана, а съвсем всички двойки застанаха на страната на двойката от Трявна.

Зрители и участници показаха мнението си за Ивайло, което не беше позитивно. От своя страна изгоненият не им остана задължен и побърза да се отбрани:
 

„ Ние не се вписвахме в тази група вътре, тъй като сме разнообразни. Усетихме националната обич. Имаше напрежение и значително се въртеше към мен “ – разяснява Ивайло. 

Жена му Христина продължи да налива масло в огъня и сподели, че не е имало кой да го надвие по приказки в къщата. Двамата се пробваха да обиден интелекта на останалите участници. Те ги сравниха  с десетокласници.

„ Причината за това, че ни изгониха не е самоувереността ми, а неналичието на убеденост у другите. Аз имам действителна визия кой съм. На глупавите хора би трябвало да се прави отстъпка “ – приключва той.

 

Източник: vihrogon.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР