Иванка Пандева от гоцеделчевското село Мосомище е 33-годишната българка, която

...
Иванка Пандева от гоцеделчевското село Мосомище е 33-годишната българка, която
Коментари Харесай

Ето коя е българката, издирвана за тежко престъпление! Иванка Пандева от Мосомище е 33-годишната, арестувана и осъдена за въоръжен грабеж в Гърция!

Иванка Пандева от гоцеделчевското село Мосомище е 33-годишната българка, която гърците издирваха поради влезнала в действие присъда за въоръжен обир на територията на Солун,научи Struma.com.

Иванка е арестувана тази заран в бащиния и дом село Мосомище, където се прибрала неотдавна. За издирването ѝ е издадена европейска заповед за арест по искане на прокуратурата към Апелативния съд в Солун, където по отношение на нея има постановена ефикасна присъда „ отнемане от независимост “ за осъществен въоръжен обир в съучастничество с гръцки жител.

По данни на осведомени,от години Иванка Пандева обитава на територията на република Гърция, само че никой не знае с какво се занимава. Работила е и в Германия. За нея в селото си спомнят, че преди години е обвинила трима от село Дебрен, в тежко закононарушение, от което тя била жертва, само че повече от 10 години не се явява по делата и казусът не е завършен. Предстои съдът да гледа делото за изгонването и, а до тогава остава в ареста с прокурорско разпореждане за 72 часа.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР