Иван Рълев наистина триумфира на Арената и стана големия победител

...
Иван Рълев наистина триумфира на Арената и стана големия победител
Коментари Харесай

Наистина Рълев е големият победител в „Игри на волята”

Иван Рълев в действителност победи на Арената и стана огромния победител на 5-ти сезон. Само преди няколко дни зъботехникът стана притежател на лична лаборатория. В която влага премията.

Макар, че е единствено 25-годишен младежът се снабди с бизнес, за какъвто могат единствено да мечтаят наборите  му. А няма по какъв начин сериозната му инвестиция да не се изплати в скоро време.

Победителят събра на ваучър родственици и познати по случай откриването. На който посетител бе и брат му Николай, който също бе част от шоуто. Освен кръвния му родственик на празненството участваха и още негови съотборници. Уважи  го и Ники Чакалов от предходния сезон на „ Игрите ”. Той подготвял Иван да влезе в шоуто и с помощта на Чакала Рълев съумя да отвее конкуренцията.

Чакала поздрави спечелилият и сподели, че се гордее с него, тъй като е сбъднал фантазията си.

Разбра се още по какъв начин Иван Рълев е съумял да реализира своя триумф. Той се изправил малко преди финала в епична  битка на Арената против Момчил, лишил му благосъстоянието от грошове и траял напред. Така се озовал един от тримата на финала, измежду които били Мастагарков и Крум.

Стана ясно още, че към Рълев започнаха да се навъртат и куп мацки. Той не е привързан и стана най-желания ерген след успеха.

Автор:България през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР