Иван Куцаров, политологМинавам само да напомня на 8-9 от най-възмутените

...
Иван Куцаров, политологМинавам само да напомня на 8-9 от най-възмутените
Коментари Харесай

През 2014 г. РБ бяха „за“ Рашидов културен министър, за „Мултигруп“ – да не забравят Бойко Рашков

Иван Куцаров, политолог

Минавам единствено да припомня на 8-9 от най-възмутените народни представители от Демократична България и Политическа партия, че когато през 2014-та Вежди Рашидов бе определен с гласовете на Република България за Министър на културата нямаха проблем да са народни представители в коалиция ГЕРБ/РБ, министри, както и членове на политическите кабинети на разнообразни министерства дружно с него. Наздраве!

Димитър Стоянов, юриста и анализатор

Дочувам, че почитатели на „ смяната “ и Демократична България са говорили нещо за „ Мултигруп “. И се сетих за една дописка в „ Капитал “ от 11 август 2001 година за рождения ден на „ Мултигруп “.

Където посетител е Бойко Рашков - това видно лице на „ смяната “, сегашен техен народен представител и безконечен претендент за началник на КПКОНПИ.

Стоян Радев, режисьор

Понеже от Политическа партия не знаят, само че някой им е споделил, че Вежди Рашидов е бил непосредствен до „ Мултигруп “, то дано не стопират да са любознателни, тъй като нататък разказът продължава: стражът на морала Бойко Рашков също е бил, техният съдружен сътрудник Слави Трифонов също е бил и изобщо, защото „ Мултигруп “ е компания на комунистическата държавна сигурност, техният обичан съдружник Българска социалистическа партия също е бил, а цялостният с сътрудници предприемчив комитет на определения от тях президент също е бил.

Ако извинението за някои пропуски в информираността е, че водачите на Политическа партия са били в чужбина, то тези на Демократична България са си били тука… Но - не, това не може да бъде опрощение за български политици, а и най-вероятно всичко знаят, просто изборно не помнят и си затварят очите, с цел да им върви “нулевата приемливост към корупцията ”.

Емил Томов

Не знам дали знаете, само че Вежди Рашидов беше един от дребното депутати, които си драха ризите за неналичието на Митрофанова в Народното събрание. Но като приказваме за Мултигруп, с изключение на него, има и други забъркани с Илия Павлов, също и притежателят на Политическа партия и Демократична България, както и знакови лица от лансираната политическа „ смяна “.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР