Иван Ангелов, собственикът на фирма „Градус“ бе на разпит в

...
Иван Ангелов, собственикът на фирма „Градус“ бе на разпит в
Коментари Харесай

Шефът на „Градус“ се отрече от приятелството с Борисов, объркал се за фурмите


Иван Ангелов, притежателят на компания „ Градус “ бе на разпит в прокуратурата през днешния ден и се отхвърли от множеството изказвания, които направи в парламентарната комисия по проверка на ръководството.

Въпреки че тогава разгласи, че е спечелил добре от фурмите, дарени от арабски страни, като ги е продал, през днешния ден сподели друго. Че ги е дарил на нуждаещи се. Ангелов разгласи през днешния ден, че се е объркал и фурмите са били дарени на БЧК, съобщи Нова тв.

Ангелов описа в детайли пред комисия за другарството си с Бойко Борисов, назова го „ мъжко другарство “, сподели, че играят карти през уикедните и че се чуват по няколко пъти на месец.

Днес обаче отхвърли да е непосредствен с някогашния министър председател. Той съобщи, че Борисов не му е помагал с турските управляващи за по-лесно прекосяване на камионите си и че не се чуват постоянно. Каза още и че не му е подарявал кюлчета.

За да потвърди, че не лъже, Ангелов е подготвен да бъде подложен на детектор на лъжата и даже го е предложил на прокуратурата. Адвокатът му даде обещание, в случай че се стигне до такава степен, медиите да бъдат поканени.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР