Ива, Радостина, Доби, Ирена и Десислава – това са имената

...
Ива, Радостина, Доби, Ирена и Десислава – това са имената
Коментари Харесай

Първо предизвикателство пред красавиците в InstaQueen

Ива, Радостина, Доби, Ирена и Десислава – това са имената на шестте хубавици, които ще се борят за короната в новия уеб план на продуцентския екип на 7Talents - InstaQueen.

Първото съществено предизвикателство пред амбициозните млади дами е персоналното показване. Как зоркото око на водещата Миглена Каканашева – Мегз ще дефинира същността на хубавиците единствено по наличието на дамската им чанта, следва да разберете в пилотния епизод на блестящото уеб шоу, първо във Vbox7.

Ирина, Ива, Радостина, Доби, Ирена и Десислава са шест млади и амбициозни девойки, които освен не се опасяват, само че и устремено преследват короната на InstaQueen.

Кандидатките за популярност ще се изправят лице в лице със своите идоли - Ангелите на Мегз.

Харизматичната Биляна Лазарова, изкусителната Петя Стоянова, момичето с доста лица EVA и моделът Бояна Маринова ще приветстват кандидат-ангелите и ще бъдат тяхна поддръжка в идните провокации.

Какви провокации чакат кандидат-ангелите по пътя към славата? Какво би трябвало да има един същински Ангел на Мегз? От какво имат потребност почитателите ни в Instagram? Отговорите на тези и доста други въпроси ще видите в пилотния епизод на новото уеб риалити във Vbox7.

Успоредно със сериите, почитателите ще могат да наблюдават и ежедневните инциденти на новите най-популярни девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в Instagram и Фейсбук.

Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7. Следете настоящата информация за шоуто в Instagram и Фейсбук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР