Ива Касиди е едно непознато за страната ни име. Нека

...
Ива Касиди е едно непознато за страната ни име. Нека
Коментари Харесай

5 вечни песни, които обикнахме още повече заради Ива Касиди

Ива Касиди е едно непознато за страната ни име. Нека това не служи като оценка за нейния гений. Изслушването на ария в нейно осъществяване като че ли оставя след себе си чувство за непосредственост, топлота и лекост. С неподражаемия си глас пренаписва историята на едни от безконечните песни на човечеството. И неизбежно води до стихии от страсти единствено с изпяването на един куплет от тях. 

Трогателна е и историята на момичето, което вечно остава на 33. Ива Касиди е родена във Вашингтон през 1963 година Баща ѝ е този, който дава подтик на нейното музикално творчество, защото е доктор и музикант. Така едвам на 11 Касиди стартира да пее в локална група, наречена Easy Street. По-късно продължава да се занимава с музика, само че това не е главното направление, в което се развива кариерата ѝ. Осигурява прехраната си с най-вече с отглеждане на растения и реституция на. На музиката ѝ през нощта се любуват щастливци, попаднали по случайност или не в. Нейната вродена срамежливост пък съставлява най-голямата компликация при излизането на която и да е сцена. Затова се прочува най-много във Вашингтон. 

През 1993 година видимо сполучливо е отстранена бенка от гърба ѝ. А три години по-късно усеща стягане в бедрата, което отдава на продължителната реституция на фрески. Болките не престават да се усилват, а рентгенови проучвания демонстрират рак в напреднал етап, който към този момент е увредил костите и белите дробове. Предвидени са от 3 до 5 месеца живот за Касиди. Интензивното лекуване не дава резултати. Преди да почине, приключва кариерата си с концерт. Последната изпълнена от нея ария е What a Wonderful World. 

Албумите със записи са издадени посмъртно, а славата си печели с албума Songbird, публикуван посредством BBC Radio 2. За месеци продадените копия надвишават 100 000. Светът към този момент е обуздан от починалата певица, която завладява медийното внимание и значително. Днес тя има повече от 17 милиона гледания в YouTube и можем да се насладим на лиричния глас ѝ на всички места. Един прелестен мотив за дребен концерт по време на. А ето и нашата селекция с песни, на които Ива Касиди придава ново и само по рода си звучене.

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР