ИУ Варна заявява сериозни претенции за Купата на БФБ. Варненци,

...
ИУ Варна заявява сериозни претенции за Купата на БФБ. Варненци,
Коментари Харесай

ИУ Варна се подсили преди турнира за Купата на БФБ

ИУ Варна декларира съществени искания за Купата на БФБ. Варненци, които са сегашния притежател на купата, се подислиха за идната конкуренция в София. Към отбора ще се причисли центърът на Ямбол Андрей Иванов, който през сезона в А група носеше екипа на Шумен.

" Треньорът Петко Делев ме попита дали желая да играя за ИУ за купата. Съгласих се да му оказа помощ да станем първенци. Няма да ни е елементарно в първия мач против Атлетик, само че излизаме с настройката да спечелим този дуел и да се класираме на край. ", съобщи пред BGbasket.com Андрей Иванов.

Наскоро пък баскетболистът се трансформира в център на внимание точно в столичната зала " Универсиада ", където по време на мач от А група сред Шумен и БУБА Баскетбол счупи коша.

" Не давам обещание, че в този момент няма да се случи отново. Ще се постарая да не го върша (смее се). ", пошегува се Андрей.

ИУ излиза против Атлетик в първи мач от шампионата на 14 април (събота) от 16:00 часа. Във втория мач от конкуренцията, от 18:00 часа БУБА Баскетбол ще се изправи против Чавдар Троян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР