ITV даде зелена светлина на драма за скандала със заразена

...
ITV даде зелена светлина на драма за скандала със заразена
Коментари Харесай

ITV казва „да“ на драмата със скандала със заразена кръв след успеха на сериала „Пощенска служба“

ITV даде зелена светлина на драма за абсурда със инфектирана кръв след триумфа на сериала на канала за чиновници на пощенската работа, борещи се за правдивост.

Mr Bates Vs The Post Office, който стартира излъчването си през Нова година и в който взе участие английският артист Тоби Джоунс, избута това, което беше наречено най-голямата правосъдна неточност в английската правна история, в дневния ред на новините от седмици.

След излъчването някогашният основен изпълнителен шеф на Post Office Паула Венелс даде обещание да върне своя CBE след детонация в подписалите онлайн петиция и държавното управление даде обещание да форсира компенсацията.

Активисти на акцията преди този момент упорстваха абсурдът със инфектираната кръв, при който хиляди починаха в това, което е необятно прието за най-лошото злополучие при лекуването в историята на NHS, да получи същото внимание.

ITV разгласи в четвъртък, че Питър Мофат, който завоюва две награди Baftas за сериала на BBC Criminal Justice и също по този начин сътвори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР