ИТН се номинираха в класацията за най-безсмислено присъствие в политиката.

...
ИТН се номинираха в класацията за най-безсмислено присъствие в политиката.
Коментари Харесай

Александър Симов : ИТН се номинираха в класацията за най-безсмислено присъствие в политиката

ИТН се предложиха в класацията за най-безсмислено наличие в политиката. Това сподели в изявление за „ Лице в лице “ депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 652
„ Вярвах, че може да има държавно управление с третия мандат. Бяхме длъжни да опитаме всяка опция. В един миг си помислих, че е допустимо да възстановим разговора. Има Такъв Народ се включиха в консултациите, даже показаха свои хрумвания, с които да бъде допълнена програмата “, добави той.

Според него, за втори следващ път Има Такъв Народ унищожават шанса за постоянно държавно управление с подправен предлог. „ Първият път беше Македония, както извиваше Трифонов. Вторият – поради „ скандалния “ запис на Христо Иванов. В него няма нищо скандално. Не виждам двуличие. Виждам целеустремен бойкот на третия мандат от страна на палава коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “, разяснява Симов.

Той уточни, че Българска социалистическа партия е потвърдила, че е партията на разговора. „ Имаше целеустремен опит този мандат да не успее и България да няма постоянно държавно управление в наближаваща тежка рецесия “, безапелационен е Симов.

Той акцентира, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са политически сили, които не би трябвало да се доближават до властта. „ В над 70% от случаите „ Възраждане “ са дали своят вот по един и същи метод с ГЕРБ. „ Възраждане “ са план на ГЕРБ. Близките връзки сред Има Такъв Народ и Движение за права и свободи са явни “, разяснява още Симов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР