Италия – най-силно засегнатата държава на Стария континент предстои да

...
Италия – най-силно засегнатата държава на Стария континент предстои да
Коментари Харесай

Изискваме уважение

Италия – най-силно засегнатата страна на Стария континент следва да отвори границите си на 3 юни. Въпросите и опасенията са доста и всички те породиха доста въпроси и мнения. Последните не се харесват на италианските управляващи и това принуди италианският министър на външните работи Луиджи Ди Майо да съобщи: „ Наслушах се на доста приказки за Италия в тези дни. Сега не е моментът за дискусия, само че аз желая да уточня нещо: Ние пожелаваме почитание. Ако някой си мисли, че може да ни третира като чумави, то дано да му бъде ясно, че ние няма да стоим, без да действаме ", предизвести Ди Майо.

Италия упорства и за координирано възобновяване на напредването в Европа от 15 юни. Това значи и обновяване на европейско равнище и на туризма, който е основен за стопанската система на Ботуша. Съседни страни обаче отхвърлят да отворят границите си на 15 юни. Това разгневи италианските управляващи, които виждат в това опит да бъде попречено на туристите да се върнат в страната

Конкретен образец са Австрия и Швейцария. „ Италия е към момента гореща точка, макар че обстановката към този момент се усъвършенства в някои области ", сподели през седмицата австрийският министър на опазването на здравето Рудолф Аншобер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР