Италия и Германия успяха да натрупат запаси от газ само

...
Италия и Германия успяха да натрупат запаси от газ само
Коментари Харесай

Moody`s: Италия и Германия имат запаси от газ, достатъчни само за един зимен месец

Италия и Германия съумяха да натрупат ресурси от газ единствено за един зимен месец. Без нови доставки от Русия стопанските системи на тези страни ще спрат, а жителите ще замръзнат.

Германските управляващи отхвърлиха да сертифицират газопровода " Северен поток 2 ", а неговият предходник СП-1 беше спрян за годишния профилактичен ремонт преди два-три дни. Много европейски специалисти не изключват концепцията, че на фона на антируските наказания е допустимо Москва напряко да откаже да възобнови доставките.

Резервите от газ, с които сега разполагат италианските и немските управляващи, ще разрешат на страните да съществуват „ в най-хубавия случай един зимен месец “, заключиха анализаторите на рейтинговата организация Moody`s. Курсът на Федерална Република Германия към еволюционен отвод от съветски въглеводороди ще докара до икономическа застоялост и до колапс на бюджета на страната.

„ Ако доставките от Русия не се възобновят след приключването на профилактиката на газопровода „ Северен поток “ в края на юли, така и така високите цени на силата ще се усилят още повече “, заключават специалистите.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР