Италианци без опит в треньорската професия поемат "Ботев" /Враца/ в

...
Италианци без опит в треньорската професия поемат "Ботев" /Враца/ в
Коментари Харесай

Италианецът Дженаро Иецо спешно стана старши-треньор на „Ботев“ /Враца/

Италианци без опит в треньорската специалност поемат "Ботев " /Враца/ в най-неподходящия миг.
До края на акцията в Първа лига остават 4 мача, в които елитният отбор ще се бори със зъби и нокти, с цел да не изпадне. Първото тестване е в понеделник, когато на стадион "Христо Ботев " идсва благоевградският "Пирин ".
Новият старши-треньор на "Ботев " Дженаро Иецо, който беше показан през днешния ден, даде обещание, че той и помощникът му Паскуале Даниел, както и треньорът на вратарите Даниел Скуаце, ще създадат всичко допустимо, с цел да спасят тима от непосредствено изпадане във втора дивизия.
По време на представянето на новия треньорски екип Иецо сподели, че ще управлява "Ботев " с дипломата на досегашния лицензодател Петър Петров, като по този метод ще съблюдава традицията през акцията – нито Даниел Моралес, нито Ивайло Димитров имаха право да водят тима.
„ Няма да е елементарно, само че съм убеден, че ще се оправим “, сподели Иецо. Той видял в очите на футболистите религия и мощ, че могат да завоюват освен идващия мач с "Пирин ", само че и всички до края на акцията, с цел да се избави от изпадане тимът.
Наставникът сподели, че поема "Ботев " в сложен миг – трима осъдени и двама контузени, само че все пак е убеден, че ще се оправи.
Проверка сподели, че Иецо има в треньорската си кариера 14 мача в италианската Серия С, от които е записал по една победа и еднакъв, и 12 провали. Бившият вратар на "Наполи " е изиграл 55 мача в Серия А със славния отбор от Южна Италия. В 293 мача е пазил мрежата на елитни тимове в дейната си кариера.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР