Италианското законодателство не позволява на продукти, които са произвеждани в

...
Италианското законодателство не позволява на продукти, които са произвеждани в
Коментари Харесай

Alfa Romeo смени името на бъдещ свой модел

Италианското законодателство не разрешава на артикули, които са създавани в други страни, да носят имена на италиански градове и типични италиански артикули и названия. По този мотив Alfa Romeo ще би трябвало да прекръсти новия си модел кросоувър Milano, който бе показан преди броени дни.

Компанията ще създава този автомобил в Полша, което е в прорез със закона и от именития производител незабавно излязоха с прессъобщение и надлежно ново име на модела, което лежи надълбоко в историята им.

" Junior " е изборът на управлението им, като за това изпълнителният шеф на компанията Жан Филип-Импарато споделя: „ Напълно сме наясно, че този миг ще остане запечатан в историята на марката. Това е огромна отговорност, само че в това време е и трогателен миг. Изборът на името Alfa Romeo Junior е изцяло натурален, защото то е мощно обвързвано с историята на марката и през цялото време е измежду обичаните ни и измежду желаните от почитателите. Като екип, ние още веднъж избираме да споделим пристрастеността си към Alfa Romeo и да създадем продукта и нашите клиенти приоритет. "

" GT 1300 Junior " е един от най-разпознаваемите модели на компанията, създаван в края на 60-те године на предишния век с близо 100 хиляди продадени екземпляра.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР