Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) най-вероятно ще задържи две

...
Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) най-вероятно ще задържи две
Коментари Харесай

Лубе задържа Хуанторена и Леал, маха Ковар и Масари?

Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) най-вероятно ще задържи две от огромните си звезди - Османи Хуанторена и Йоанди Леал, макар очертаващата се финансова рецесия в клуба поради пандемията от ковид и непрекъснатите клюки за овакантяване на главните играчи. Това написа Андреа Бусиело в своя блог youtvrs.it и цитират от авторитетният volleyball.it .
 Йоанди Леал остава в Лубе?
Според информацията Хуанторена сигурно ще се съгласи да си понижи заплатата за идващия сезон, каквото съглашение бе реализирано сред всички клубове и играчите от Суперлигата на Италия (б.р. с 30% ще бъдат понижени заплатите на всички волейболисти в елитната лига), и ще продължи да бъде главен дирек в отбора. За негов съотборник в посрещането и отбраната на Лубе остава да се борят Йоанди Леал, за който се появиха клюки, че може да се завърне в Бразилия, Иржи Ковар и Якопо Масари. Лишаването от Леал би било вярното решение от позиция на облечване на финансовите задължения, само че натурализираният бразилец се трансформира също във водеща фигура за отбора и загубата му ще бъде сериозен удар за " червено-белите ".
 Официално Бруно Резенде се завръща в родината си (видео)
Точно заради тази причина е доста по-вероятна опцията от Лубе да освободят Иржи Ковар и Якопо Масари, или най-малко един от двамата, с цел да спестят малко от разноските си. Какво ще стане тъкмо и какво ще бъде бъдещето на звездите на Лубе, ще се разбере в напълно близко бъдеще.  Османи Хуанторена остава в Лубе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР