Италианският тенис изживява много добър период, но явно не всичко

...
Италианският тенис изживява много добър период, но явно не всичко
Коментари Харесай

Сепи: Казаха ми, че не искат да пропиляват „уайлд кард“ за оттеглящ се играч


Италианският тенис изживява доста добър интервал, само че очевидно не всичко в спортната общност на Апенините е наред. Доказателство за това е много неуважителното отношение, демонстрирано от уредниците на шампионатите във Флоренция и Неапол по отношение на Андреас Сепи.

38-годишният италианец неотдавна разгласи, че ще приключи кариерата си след края на сезона, защото физическите натоварвания в Тура към този момент са непостижими за него. За негово учудване обаче на ветеранът му е била отказана опцията да се сбогува уместно с италианската аудитория. Това разкри самият той с обява в Instagram.

„ Много ми се искаше да играя на шампионатите във Флоренция или Неапол, където да с сбогувам с професионалния тенис. За страдание обаче от италианската федерация не ми го разрешиха, защото съгласно тях е пропиляване на „ уайлд кард “ да я дават на оттеглящ се състезател “ – написа международният №301.

Сепи игра единствено в квалификациите във Флоренция, където загуби от Майкъл Имер в първи кръг (5-7, 3-6). От своя страна уредниците в Неапол предоставиха предложения на Матео Беретини, Лука Нарди и Флавио Коболи.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР