Италианският шампион Ювентус пусна видео в социалните мрежи, с което

...
Италианският шампион Ювентус пусна видео в социалните мрежи, с което
Коментари Харесай

Юве май-май разкри кога точно ще обяви Де Лихт

Италианският първенец Ювентус пусна видео в обществените мрежи, с което сподели, че „ бианконерите” ще споделят „ голяма” вест в първия ден на месец юли. По всичко проличава, че новината ще бъде формалното показване на бранителя Матайс де Лихт, който се чака да дебаркира в Торино от Аякс.

„ Старата госпожа” надделя в разногласието за подписа на 19-годишния защитник Барселона, ПСЖ, Манчестър Юнайтед и Ливърпул, като се чака Юве да заплати 80 милиона евро на холандския гранд за услугите на футболиста.

Според Tuttosport, шефовете на Ювентус са се договорили с Аякс и футболиста и се чака прехвърлянето да стане факт в понеделник. Де Лихт вкара седем гола и подаде за други четири с екипа на Аякс, изигравайки 55 срещи за холандския първенец. С капитанската лента Де Лихт изведе тима до два трофея, както и до полуфинала в Шампионската лига.

Ювентус, от своя страна, пък по всичко наподобява е най-близо и до подписа за полузащитника на ПСЖ – Адриен Рабио. Французинът ще дебаркира на „ Алианц Стейдиъм” без пари, защото става свободен сътрудник от юли месец.

Diamo il via al nostro domani. pic.twitter.com/OOJrH8CAdL
— JuventusFC (@juventusfc) June 30, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР