Италианският производител на спортни автомобили Ferrari се ядоса на немския

...
Италианският производител на спортни автомобили Ferrari се ядоса на немския
Коментари Харесай

Войната между Ferrari и Philipp Plein

Италианският производител на спортни коли Ferrari се ядоса на немския дизайнер Philipp Plein и в публично писмо му сложи ултиматум.

Причината дизайнерът да ядоса управата на Ferrari се оказаха фрагменти и видеа от обществените мрежи, в които Philipp Plein популяризира свои маратонки върху капака на личното си Ferrari.

Представителите на спортните коли обаче показаха голямото си отвращение от обстоятелството, че дизайнерът е употребил автомобила за рекламни цели на личните си артикули, с което обаче накърнява репутацията на Ferrari.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein) на Юли 24, 2019 в 1:44 PDT

Тъй като във въпросното рекламно видео полугола хубавица мие колата, върху чийто похлупак са поставени съответните маратонки на стойност 800 $, от Ferrari показаха позицията си, че също по този начин не желаят тяхната марка да се асоциира със половите подмятания, които рекламата на Philipp Plein демонстира.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein) на Юли 25, 2019 в 8:17 PDT

Според дизайнера обаче настояването на Ferrari си е чисто изнудване и той е подготвен да предприеме законови ограничения, в случай че не престават да упорстват да смъкна фрагментите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein) на Юли 25, 2019 в 8:34 PDT

Philipp Plein е засегнат претенциите на първокласния бранд за спортни коли счита, че те се държат извънредно надменно с клиентите си (какъвто е той самият).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein) на Юли 26, 2019 в 2:47 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР