Италианският национал Марко изрази разочарованието си от загубата срещу Северна

...
Италианският национал Марко изрази разочарованието си от загубата срещу Северна
Коментари Харесай

Верати след провала: Обидите няма да помогнат

Италианският национал Марко изрази разочарованието си от загубата против Северна, оставила “адзурите ” отвън финалите на Мондиал 2022. Отборът на Роберто Манчини ще пропусне второ следващо международно състезание и е наясно, че това е тежък удар за всички в страната.

“Когато побеждаваш, е елементарно да се благодари. Аз желая да го направя в този момент, след загуба, която ни лиши от шанса да участваме на най-чакания шампионат освен за футболистите, само че и за всички почитатели в и по света. Благодаря на всички играчи и хора от щаба, които работят за ползите на националния тим. За страдание, във футбола и живота не всички упования, цели и фантазии се осъществят ”, написа в профила си в Инстаграм.

“Не считам, че обидите са най-хубавият метод да се оправим. Всеки от отбора даде максимума от себе си, само че това не беше задоволително. Не обиждайте младите. Ако въпреки всичко желаете да сипете обиди - насочете ги към нас, по-опитните. Но не забравяйте, че и ние сме хора като вас и също изпитваме страсти, даже и за дребни неща ”, добави халфът на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР