Италианският гранд Модена Волей се сбогува с голямата си звезда

...
Италианският гранд Модена Волей се сбогува с голямата си звезда
Коментари Харесай

Модена се сбогува с Ървин Нгапет: Голям, луд и невероятен!

Италианският гранд Модена Волей се сбогува с огромната си звезда - Ървин Нгапет.

През този сезон Ървин Нгапет, Бруно Резенде и компания завоюваха Купата на Европейската конфедерация по волейбол (CEV), само че не съумяха да се класират за полуфиналите в италианската Суперлига.
 Бруно и Нгапет изведоха Модена до Купата на CEV слез Бруно и Нгапет изведоха Модена до Купата на CEV слез " златен " гейм против КНАК
Така след края на сезона Ървин Нгапет напуща и най-вероятно ще продължи кариерата си в турския гранд Халкбанк (Анкара), където ще бъде съотборник с нидерландския си другар Нимир Абдел-Азиз.

“Ървин, огромен Ървин, талант, вманиачен и необикновен Ървин. 

Носейки нашите цветове, ни пренаписа метода, по който се играе волейбол, извади от цилиндъра безконечен брой игри, които единствено ти можеше да направиш, остави ни без думи толкоз постоянно, че твоето неповторимо наличие за нас се трансформира в норма. 6 пъти ни изведе до най-високото ходило на подиума като безспорен воин, безчет други пъти имахме привилегията да те гледаме по какъв начин правиш гражданска война в основите на волейбола. 

Модена ще те обича вечно!

Ървин, знай, че безспорни звезди като теб ще преминат през стените на “Пала Панини ”. Добър път, където и да те води животът: постоянно ще те държим доста покрай сърцето си. ”, написаха от Модена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР