Италианският гранд Милан няма да дойде за бенефисния мач срещу

...
Италианският гранд Милан няма да дойде за бенефисния мач срещу
Коментари Харесай

Милан отряза Левски заради Реал Мадрид

 Гунди ще се появи на терена против Милан
Италианският гранд Милан няма да пристигна за бенефисния мач против Левски на 11 август във връзка 75-годишнината от раждането на клубната легенда Георги Аспарухов - Гунди.

Това стана ясно след обява на Реал Мадрид, от която излиза наяве, че " росонерите " са приели поканата на испанския исполин за присъединяване в 39-ото издание на приятелския шампионат за трофея " Сантяго Бернабеу ".

Така Левски за повторно в границите на месец остана без противник за бенефиса, откакто преди този момент получи отвод и от Бока Хуниорс.

В момента се търси нова дата за осъществяване на бенефиса през есента, като уредниците се пробват още веднъж да уредят идването на Милан, само че това наподобява доста малко евентуално.

Преди дни от уредниците оповестиха, че са продали над 20 000 билета за огромно рекламираното събитие. Новината е следващ удар върху Левски, който търпи унижения и на терена.

Все отново уредниците се пробваха да успокоят почитателите, че мач с Милан ще има.

" Поради смяна в спортния календар на Милан, събитието „ 75 години Георги Аспарухов “ се отсрочва за есента. Мачът в чест на Гунди сред Левски и седемкратния заповедник на Европа, който бе очакван за 11 август, се мести за по-късна дата, която сега се договаря сред уредника Moko Solution и двата клуба. Мястото на събитието остава същото – народен стадион „ Васил Левски “.

Генералните промени в управлението на „ росонерите “ доведоха до голям брой промени освен в ръководството на клуба, а и оказаха въздействие върху другарските срещи и планувани изяви на червено-черните.

Така футболните почитатели у нас обаче ще имат опция да видят звездите на Милан в оптимална спортна форма вследствие на крайния стадий от лятната им подготовка.

Всички закупени билети за събитието „ 75 години Георги Аспарухов “ ще важат без презаверка за новата дата ", написа в прессъобщението на Moko Solution.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР