Италианският баскетболен Латина отложи следващия си двубой от Серия А2,

...
Италианският баскетболен Латина отложи следващия си двубой от Серия А2,
Коментари Харесай

Отложиха двубой на Латина от Серия А2 заради Иван Алипиев

Италианският баскетболен Латина отсрочи идващия си дуел от Серия " А2 ", а причина стана уговорките на Иван Алипиев с националния тим на България.

По стратегия Алипиев и неговите съотборници от Латина трябваше да се изправят против Торино на 13 ноември от 18.00 часа, само че по това време 23-годишният играч ще бъде на лагер с " лъвовете ", на които им предстоят два дуела от предварителния кръг на квалификациите за Евробаскет 2025.

Трикольорите ще гостуват на Португалия на 10 ноември, а три дни по-късно ги чака аудиенция и на Кипър в срещи от група F.

Именно дуелът против кипърците съответствува с в началото плануваната дата за дуелът сред Латина и Торино.

В последна сметка от двата клуба са постигнали сделка срещата да се изиграе на 16 ноември от 20.30 часа в зала " Бианкини " в Латина.

Ето го и цялото изказване на Латина:

" След реализирано съглашение на " нерадзурите " с пиемонтския клуб мачът сред двата отбора бе отсрочен за сряда, 16 ноември от 20:30 ч. още веднъж в зала " Бианкини " в Латина. Преместването се наложи поради повикването на състезателя на нерадзурите Иван Алипиев за присъединяване в мачовете с националния тим на България. Едно горещо " на добър час " отива на Иван за този нов опит с националния тим на страната му ", написаха от италианския клуб.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР