Италианските власти ще използват конфискувани от мафията имоти, за да

...
Италианските власти ще използват конфискувани от мафията имоти, за да
Коментари Харесай

Италия ще подслони украински бежанци в конфискувани от мафията имоти

Италианските управляващи ще употребяват иззети от мафията парцели, с цел да подслонят украински бежанци, съобщи Франс прес, като се базира на министъра на вътрешните работи на страната Лучана Ламорджезе.

Агенцията, която ръководи иззетите от мафията парцели, е почнала да изследва кои от тях могат да бъдат употребявани в кратковременен проект за краткотраен банкет на украински бежанци.

В Италия дойдоха до момента 17 286 украинци, главно дами и де, от началото на съветската атака в Украйна, съгласно данни на вътрешното министерство. Повечето от тях са подслонени при родственици и другари, само че има и частни и обществени акции за образуване на заслон за тези, които нямат къде да отседнат.

" Това е единствено началото. Стотици хиляди бежанци ще дойдат и ние би трябвало да бъдем на висота ", съобщи пък ръководителят на италианската Демократическа партия Енрико Лета.

" Но ние би трябвало също да се подготвим за посрещането на руснаците, които бягат от Русия, тази страна, която се трансформира от ден на ден в затвор ", добави той.

Както към този момент писахме, Италия наложи в страната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР