Италианските власти са поставили под запор яхта на български бизнесмен

...
Италианските власти са поставили под запор яхта на български бизнесмен
Коментари Харесай

Италианските власти конфискуваха яхта на български бизнесмен за неплатени данъци

Италианските управляващи са сложили под запор яхта на български предприемач поради неплатени налози, оповестява вестник „ Юнионе ди Сарда “, цитирайки финансовата армия и митническата организация.
Разпитана е българката, арестувана при акция против мафията в Италия Живка е работила в заведението на един от босовете, задържани в четвъртък
Бизнесменът е основал фиктивна компания в Съединени американски щати, чието единствена активност е била ръководството на яхтата, т.е. тя е била основана за отбягване на заплащането на налози. Според италианските управляващи притежателят на плавателния съд е желал да зибеген европейските регулации за кораби под байрак на страна отвън Европейски Съюз.
Италиански публицист: Арестуваната българка е обвързвана с значима мафиотска фамилия Тепърва от иззетите документи ще се разбере каква е ролята на България в интервенцията, споделя Карло Макри от „ Кориере каузи сера "
Бизнесменът дължи 35 хиляди евро Данък добавена стойност. Яхта, която е дълга 16 метра, е на стойност 160 хиляди евро. Тя е била закотвена на пристанището в туристическото градче Теулада на остров Сардиния. Конфискацията е осъществена от митническите и финансови служби в град Каляри.

Не се прецизира дали притежателят на яхтата е български жител или единствено обитава в страната ни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР