ST. ЛУИС (АП) — Орвил Алън е живял цял живот

...
ST. ЛУИС (АП) — Орвил Алън е живял цял живот
Коментари Харесай

Дарен е черен дроб на 98-годишен мъж. Смята се, че той е най-старият американски донор на органи

ST. ЛУИС (АП) — Орвил Алън е живял цялостен живот в работа и когато умря на 98-годишна възраст, имаше да даде едно последно нещо: черния си дроб.

Алън, деец както от Втората международна война, по този начин и от Корейската Война и дълготраен учител в селските региони на югоизточната част на Мисури е най-възрастният американец, дарявал в миналото орган, оповестиха организации за трансплантации. Той умря на 29 май и черният му дроб беше сполучливо трансплантиран на 72-годишна жена, съгласно Mid-America Transplant.

Алън беше в положително здраве, до момента в който не падна, до момента в който вдигаше парчета от бурята на в дома му в Поплар Блъф, Мисури, на 27 май, сподели щерка му Линда Мичъл. Той удари задната част на главата си и беше откаран със аероплан в медицинския център „ Свети Франциск “ в Кейп Жирардо.

Отокът към мозъка на Алън не можеше да бъде оздравял. Докато фамилията се приготвяше да се сбогува, личният състав на болничното заведение имаше въпрос: Ще обмислят ли да дарят черния му дроб?

Като се има пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР