Италианската компания Фереро търси да наеме 60 кандидат дегустатори, които

...
Италианската компания Фереро търси да наеме 60 кандидат дегустатори, които
Коментари Харесай

Фереро търси 60 кандидат-дегустатори на шоколадовите си изделия

Италианската компания Фереро търси да наеме 60 претендент дегустатори, които да тестват суровините, употребявани от нея, с цел да създава своя течен шоколад Нутела и своите шоколадови вкуснотии, съобщи Франс прес.

По принцип този тип задача е поверявана на хора от вътрешния личен състав, само че този път Фереро е решил да повери дегустацията на елементарни хора, които не работят в бранша. Дегустаторите ще пробват какаото, лешниковия прахуляк и други полуготови артикули, влагани в крайната продукция.

Щастливите избраници ще преминат през курс на образование, който компанията ще заплаща и който ще е три месеца. Той ще стартира през септември. Целта ще бъде претендентите да съумяват да изразят добре усещанията си при дегустация на суровините и да упражняват сетивата си за дегустациите.

В края на курса ще бъдат подбрани 40 души и те ще бъдат наети на контракт за 4 часа седмично. Работното им място ще е в Алба, където е седалището на Фереро в Северна Италия.

Фереро е трети производител на шоколадови произведения в света и утрои за 10 години облагите си, които доближават над 10 милиарда евро. Компанията има 22 индустриални бази по света и над 30 000 чиновници.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР