Италианската футболна федерация е започнала разследване срещу наставника на Рома

...
Италианската футболна федерация е започнала разследване срещу наставника на Рома
Коментари Харесай

Наказват Моуриньо заради критики срещу съдията на следващия мач на Рома?

Италианската футболна федерация е почнала следствие против наставника на Рома Жозе Моуриньо, твърди ANSA. Поводът е острото изявление на португалеца по адрес на основния арбитър на идния мач сред „ вълците “ и Сасуоло Матео Марченаро.

Специалния също по този начин не пропусна да разкритикува и звездата на „ неровердите “ Доменико Берарди.

„ Честно казано, ще призная, че се тормозя по отношение на съдията. Преди това той ни е управлявал три-четири мача и не мисля, че има прочувствената непоклатимост, с цел да работи на това равнище. Не съм спокоен нито за съдията, нито за ВАР, като постоянно имаме малшанс и с видеосистемата. Убеден съм, че на следващия ден с Марченаро като основен рефер Джанлука Манчини ще си изкара жълт картон след едвам 10 минути за нарушаване против Берарди и ще бъде осъден против Фиорентина. Берарди би трябвало да има повече почитание към противниците и играта. Той се стреми прекалено много да дестабилизира играта и да бие несъществуващи дузпи. Обичам този състезател и неговите качества, само че не ми харесва държанието му на терена. Едновременно го обичам и ненавиждам “, разяснява Моуриньо на конференцията си преди дуела.

“If Berardi was my player I’d have a problem with him.

I love him as a footballer, but I hate how he behaves on the pitch. He wins nonexistent penalties, he gets players booked with dubious yellows.

He’s the type of player that I don’t like. ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР