Италианката Франческа бе една от най-интересните жени за наблюдение във

...
Италианката Франческа бе една от най-интересните жени за наблюдение във
Коментари Харесай

Покъртителната семейна драма на Франческа от „Фермата“

Италианката Франческа бе една от най-интересните дами за наблюдаване във „ Фермата “. Тя напусна шоуто предходната неделя, откакто изгуби оспорвания дуел с Дарина.

28-годишната госпожица е родом от Рим и е възпитана с други полезности. Идва в България преди 5 години по покана на италианска компания, която се преместила тук. Поискали от Франческа да им помогне в продължение на година, след което да се върне още веднъж в родината си. Харесало й тук и решила да не отпътува. „ Аз бях идвала и преди, защото вторият ми татко е българин. Хареса ми методът на живот тук, по-спокойно ми е. Тук животът върви по-бавно. В Рим всичко е бързо, нямаш време за нищо и хората са суперизнервени. Затова тук се усещам по-добре “, споделя тя пред „ Шоу “.

Приятелството им с Елена ще остане в предишното Свикнали сме българите да напущаме родината си и да търсим издръжка другаде, до момента в който Франческа демонстрира противоположния вид. Често й се случва да спори с хора, които не харесват България.

„ Често ми споделят, че мъчно бих живяла тук със заплата от 400 лева Аз обаче работя нещо, което ми разрешава да пребивавам добре. Почнах от доста ниско, само че по-късно се развих. Познавам доста българи в Италия, които желаеха даже децата им да се родят там и да имат италиански документи. Който желае, да си живее в Италия, аз за момента съм тук… Не мога да се съпоставям с тези хора, които бягат в другите страни “, безапелационна е тя.

Винаги й са били забавни връзките сред фамилиите в България. „ Когато един има проблем, и всички оказват помощ. Бабите оказват помощ в развъждането на децата, майката в никакъв случай не е оставяна сама. Моята майка е била сама, когато ме е отглеждала като дребна, нямаше на кого да разчита. Имате забавни обичаи и традиции. Във „ Фермата “ Виолета ми описа какво се прави при едно дете, когато направи 40 дни, след това като проходи… Това доста ми харесва “, вълнува се италианката.

Франческа също има огромна фамилия – пет братя и сестри от другите бракове на родителите си. Освен нея те имат още едно общо дете – момче. След това майка й се е омъжила наново и има още едно дете. Баща й пък имал друга жена преди майка й, с която има две деца. Когато биологичният й татко се разделил с майка й, се оженил за трети път и има още едно момиче. Твърди обаче, че има още една сестра – тя е на втория й татко, само че я усеща като своя.

„ Поддържам връзка само с тези, с които съм израснала. На празници постоянно се прибирам. С децата от първия брак на татко ми не подкрепям връзка по тяхно предпочитание “, признава тя. С последното дете на татко си си пишат понякога, само че не са близки. С татко си също не е в прелестни взаимоотношения. „ Имаме студени връзки с татко ми, официални. Чуваме се за празници, пишем си понякога. След като се разделя с майка ми, цели 10 години не е контактувал с мен. Сега се пробва да навакса. Простих му, че ни е изоставил с цел да направи друго семейство и да не огледа децата си. Прошката е значимо нещо. Той е възрастен – над 70 години е. Имаше проблем със здравето и не желая да се отчайва, да е печален. Когато той търси контакт, аз съм постоянно отсреща “, откровена е риалити звездата.

На визитката за предаването Франческа хвърли безчет обиди, касаещи българските мъже. Твърдо уверена беше, че всички са арогантни в държанието си. Оказа се, че за това изрично мнение си има една съответна причина и съответен мъж. „ Имах връзка с българин, с който сме другари в този момент. Влязох в предаването в миг, в който бях огорчена и сред нас имаше някакво недоразумение. Затова споделих толкоз неприятни думи за мъжете. Но имам образеца на втория ми татко, който е неповторим човек. Никога не е бил недодялан и нахален с майка ми. То си е до човек, без значение дали си българин или италианец. Аз пребивавам тук и най-вероятно ще се срещам с българи, по този начин че… “, смее се чаровната италианка.

Описва предаването „ Фермата “ като премеждие, което е трябвало да й се случи, с цел да завърши с един интервал от живота си и да настъпи по-хубав. „ Бях обезверена при влизането си и от „ Фермата “ получих тъкмо това, което желаех – да се срещна с нови хора, да се докосна до културата, да схвана коя съм. За двата месеца в предаването разбрах всичко това. Най-важно беше да схвана какво не желая да бъда. Там видях характери, които не одобрявам и за нищо на света не желая да се държа по точи метод. Преди да вляза във „ Фермата “, бях завършила една дълга връзка. Бях в интервал, в който доста работех и малко излизах. Не водех никакъв обществен живот. След края на тази връзка се бях откъснала от всичко. Изолирах се. Трябваше ми още една изолираност като „ Фермата “, с цел да се осъзная и да се върна към моя си живот “, шокира с признанието си Франческа.

Заради фермер счупи зъб

Фермерът Мишо се опита да бойкотира останалите участници и до момента в който беше аргатин, отхвърляше да прави отговорностите си. А когато по насила трябваше да направи нещо, го вършеше едва-едва. Така да вземем за пример смля прекомерно едро брашното за самун и Франческа счупи зъб. „ Още церя счупения си зъб. Реагирах с доста усеща. Беше ми тъжно, че някой прави нещо съзнателно за да нарани различен. Простих на Мишо, тъй като в живота е значимо да си с чисто сърце. Счупеният зъб се лекува, поправя се “, добавя италианката.

 Покъртителната фамилна драма на Франческа от „ Фермата “  Покъртителната фамилна драма на Франческа от „ Фермата “  Покъртителната фамилна драма на Франческа от „ Фермата “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР