It`s coming home, гласеше рефренът на английските запалянковци във финала

...
It`s coming home, гласеше рефренът на английските запалянковци във финала
Коментари Харесай

Футболът отново не се прибра у дома: Италия е европейски шампион

It`s coming home , гласеше рефренът на британските ентусиасти във финала на Евро 2020.

It`s coming Rome , отговаряха италианските почитатели на " Уембли ".

В последна сметка футболът още веднъж не се прибра вкъщи, а вместо това европейската купа потегли към Рим. Италия завоюва Евро 2020 по допустимо най-драматичния метод, надделявайки над домакина на финала Англия с 3:2 след осъществяване на дузпи.

Редовното време и продълженията завършиха при тъждество 1:1, а осъществяването на 11-метровите удари се разви по инфарктен метод, довел в последна сметка до еуфория за " скуарда адзура " и следващото отчаяние за " трите лъва ".

 

Очаквайте детайлности!
 

Заради големия интерес към дуела минути преди началния сигнал се стигна до ексцесии към стадиона. Тълпи от почитатели без билети пробваха да пробият защитата на оборудването и се наложи груба интервенция от страна на стюардите и органите на реда.

" Фенове са прескачали бариерите, само че няма достъп до стадиона и няма терзания, че някой протокол е бил нарушен " , оповестиха в свое публично изказване от УЕФА.

Говорител от управлението на " Уембли " пък разяснява: " С помощта на полицията се оправяме с случай във външния периметър на стадиона. Бързо бяха задействани ограничения по сигурността в избрани зони и няма пробив на хора без билети в стадиона. "
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР