Историята на пилота, който едновременно работи и като наркотрафикант, и

...
Историята на пилота, който едновременно работи и като наркотрафикант, и
Коментари Харесай

Том Круз завладя българската кинопублика

Историята на водача, който по едно и също време работи и като наркотрафикант, и като оръжеен трафикант, и като сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ - "Бари Сийл: наркотрафикантът ", продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Създаденият по действителни събития филм с Том Круз е гледан от 28 918 фенове и има 262 048 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.


На втора позиция е анимацията "Емоджи: филмът ". За 17-те дни от излизането му у нас разказът за ставащото в един смарт телефон е забелязан от 51 822 фенове и е събрал 428 043 лв. доходи.

В премиерния си уикенд сниманият и в България "Бодигард на килъра " застава на трета позиция по зрителски интерес. Екшънът с Райън Рейнолдс и Самюел Джаксън е гледан към този момент от 8 736 фенове и има 45 174 лв. доходи.
Втората премиера от предишния уикенд - анимацията "Героите на джунглата ", е на четвърто място в топ 10.

Историята на пингвина Морис, изправил се против коалата Игор е с към този момент 2 290 фенове и 16 841 лв. доходи.
На пето място е друга анимация, само че от към този момент два месеца и половина по екраните у нас - "Аз, проклетникът 3 ". Гру и неговите миньони, които още веднъж избавят света от доста огромен ретро изверг са видени от 180 043 души и имат 1 548 552 лв. доходи.

Шеста позиция е за трилъра "Анабел 2: Сътворение ". Случващото се след влизането на няколко деца от закрито сиропиталище в зоната на обладаното от злото творение Анабел е забелязано от 30 143 фенове и има 232 994 лв. доходи за месец у нас.

На седмо място е екранизацията по първата книга от едноименната поредност на Стивън Кинг от 80-те години на предишния век - "Тъмната кула ". Разказът за борбата на Стрелеца против Човека в черно е проследен от 38 094 фенове и е събрал 325 922 лв. за месец на екраните.

Осма позиция е за "Валериан и градът на хилядите планети ". Историята, режисирана от Люк Бесон в най-скъпата френска кинопродукция, досега е от съвсем два месеца у нас, като за това време са я гледали 44 377 фенове и има 433 671 лв. доходи от билетите им.

На девета позиция е екшънът "Зад кормилото ". Филмът с Ансел Елгорт, Кевин Спейси, Джейми Фокс в основните функции е от месец и половина по екраните у нас и за това време са го гледали 35 819 фенове и има 316 209 лв. доходи.
Десето място е за различен екшън - "Атомна русокоска ". Разказът за протичащото се с сътрудници на МИ-6 по време на краха на Германска демократична република и събарянето на Берлинската стена, основан и по комиксите на Антъни Джонстън и Сам Харт, е от месец у нас и за това време са го гледали 16 769 фенове и има 149 870 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР