Броени дни делят зрителите до развръзката във втория сезон на

...
Броени дни делят зрителите до развръзката във втория сезон на
Коментари Харесай

Финалът на втори сезон на хитовия сериал на БНТ – „Вина“ – тази неделя от 21:00 ч. по БНТ 1

Броени дни разделят феновете до развръзката във втория сезон на сериалa на Българската национална телевизия „ Вина “ – последният епизод е тази неделя, 24 март, от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1. В навечерието на финала „ Вина 2 “ доближи до 2 412 000 фенове (целева група възраст 4+) с излъчените досега 11 епизода. Аудиторният дял на сезон 2 на хитовия сериал измежду младите фенове (целева група възраст 18-34) е с 31% по-висок по отношение на постигнатия от сезон 1.

Сериалът „ Вина “ е с режисьор Виктор Божинов, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втори сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Художник-сценограф на актуалните епизоди е Самуил Ганев, а на епизодите в ера – Росица Бакева. Художник по костюмите е Мина Кайе. Изпълнителен продуцент на „ Вина “ е Надежда Цветкова.

Вижте изявлението с Виктор Божинов в „ Още от деня “.

Звездите в сериала „ Вина “ са Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Лилия Маравиля, Кристина Верославова, Герасим Георгиев – Геро, Светлана Янчева, Силвия Лулчева, Димитър Селенски, Климентина Фърцова, Веселин Калановски, Дария Митушева, Живко Сираков, Роберт Янакиев, Михаил Милчев, Мая Бежанска, Милица Гладнишка, Биляна Петринска и други Ролите в ера се извършват от Александър Хаджиангелов, Изабела Иванова, Ева Данаилова, Велислав Павлов, Петър Дочев, Фани Коларова, Каталин Старейшинска.

Вижте изявлението с Ваня Николова и Параскева Джукелова в „ 100% будни “.

Марта или Елина – какъв ще бъде изборът на Филип? Часове преди финала в неделя – вижте какво ще разкрият Владимир Зомбори в ролята на Филип и Кристина Верославова в ролята на Марта в. А в събота, 23 март, от 16:00 ч. по Българска национална телевизия 1 не пропускайте да си припомните последните събития в сюжета с повторението на 11-и епизод.

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „ Вина “ е част от филмопроизводството на публичната телевизия.

Гледайте финала на  – тази неделя от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР